Merhaba..
ilk once ruyamda gorduğum kişilerin detayını anlatıym.
Erkek arkadasımın bi iş arkadası evlenmişti sosyal paylasım sitesinde duğun ftograflarını paylasmıslardı bende bakmısdım aklımda kalmıs herhalde ne biliyim takılcak bişide olmadı yani
Ruyama gelince:Ruyamda duğune gidiyorum işten cıkmısım yanımdada suan hatırlamadıgım ama tanımadıgımı duşunduğum bi kız var ruyamda yakın bi arkadsız ama..suan oturdugum evin ust katına gidiyorum duğun ordaymıs.kapıyı biri acıyo iceri giriyorum elimde torba var kocaman icindede sadece kucuk altın kutusu var o kadar..Duğunun 3.gunuymuş gelin saclarını evde yapmış diye goruyorum.gidiyorum damada kucuk altını takıyorum erkek arkadsım ve benim adıma diye tokalıyorum gelin yuzume bile bakmıyo cok kibirli bi kız diye duşunuyorum onu tokalamadan koşa koşa işe gidiyorum yolum cok uzun diye biliyorum.Sonra altını takmadıgımı fark ediyorum halbuki taktım.Geri geliyorum o elimdeki poşeti cope attıgımı hatırlıyorum kucuk altında kutuda poşetin icinde.kapıyı calıyorum gelin acıyo suratında hic makyaj olmadgını fark ediyorum hic gulmuyo konusmuyo kapıyı acıp lavaboya gidiyo bende lavabonun ordaki copten poşeti alıyorum altını buluyorum ve kıza takıyorum kusura bakmyın takmayı unutmusum diyorum kız sevincten aglıyo.kızla birbirimize sarılıyoruz kızın yanında ufak 2 yaslarında sarısın bi cocuk var yuruyo cok guzel kız cocugu icerden eşi bagırıyo ( bebegin adını hatırlamıyorum)getir diye.kızda amcan seni cagırıyo diyo el sallayıp gidiyo ve uyandım.
kafama takılcak bi durum yok ama ben hic ruyalarımı hatırlamam buysa hic cıkmıyo aklımdan
Ruya yorumlamaktan anlayan arkasdlar bi yardımcı olursa cok sevinirim.Kotu bi yorumumu var acaba..
Boşluk bırakmadan yazdım kusura bakmayın.. şimdiden teşekkurler..