oncelikle selamun aleykum

direk ruyaya geciyorum

şimdi otogardayız annem babam akrabalar hepsi orda sonra ben otobuse biniyorum herkes arkamdan aglıyor neyse otobusteyken sadece 3 saniyeyi hatırlıyorum ben yan koltuga bakıyordum biri oturuyordu ama yuzunu hatırlayamadım sonra otobusten indik bir magaradayız oraya nasıl geldigimide bilmiyorum otobustekilerle beraber ordayız silahlarda elimizde sonra magarada sandık gibi bişey var acıyoruz o bolgede yasayanların kutsal bir taşıymış sonra magaradan tam cıkarken arkadan bizi kovalamaya baslıyolar biz 3-4 kısı oldurup kacıyoruz magaradan cıktıgımızda denize giriyoruz su belimize kadar geliyor biz kacmaya devam ediyoruz sonra kıyıya gitmeye calısıyoruz sudan cıktıgımda suya bir bakıyorum binlerce deniz anasını goruyorum bulundugumuz yerde col gibi bir yer arkama bakıyorum pazar gibi biryer goruyorum binalarda eski mısırdaki binalara benziyor ruyada burda bitiyor

NOT: BEN DENIZ ANALARINDAN KORKUYORUM ONDAN DOLAYI DENIZE GİTMEYİ SEVMEZDIM (GERCEK HAYATTA) RUYAMDA DENİZ SANDIGIM YERDE ACABA NİL NEHRİ OLABİLİRMİ CUNKU BULUNDUGUM YER COL VE BİNALAR ESKİ MISIRA AİT

LUTFEN YORUMLAYIN

TESEKKUR EDERİM