oncelikle hepinize gunaydın mı desem iyi geceler mi desem bilemiyorum.. herneyse ruyayı az once gordum ve sanırım cok korktum internette biraz gezindim ama duzgun bişi bulamadım bu yuzden buraya konuyu acma gereksiniminde bulundum.Ruyama gecersek ben annem babam ikizim ve bir adam sokakların arasında yuruyoruz derken arkadan bir adam geliyor eline eldiven giydiğinde ondeki adamı vurucağını hissediyormuşum onu vuruyor sonra ben dur diyene kadar banada ateş ediyor ve mermi boynumun sol tarafını sıyırıyor ancak bana garip gelen kısım bundan sonrası kan akmasını engellemek icin elimi boynuma koyuyorum ve kanımın sıcaklığını hissediyordum bunun yanında canımın cok yandığını ve sanki vucudumdaki enerjininde cekildiğini hissettim sonra sesimin cıkmadığını olmek uzere olduğumuda ve son olarakta eklemek istediğim bazı bu tip sacma ruyalar gorduğumde ruyada olduğumu sezip kendimi uyandırabiliyorum ve bunun bir ruya olduğunu anlayıp kendimi uyandırdım şimdi arkadaşlar bu ruya ne anlama gelir bunları hissetmem normal bişimi? Şimdiden teşekkurler..

Ufak bir dipnot:Yorum yapan arkadaşım bu mesajı beğenebilirmi yoksa buraya bakmak pek aklıma gelmez haliyle okul filan..