Antalya ’da etkili olan yağış ve fırtına, hayatı olumsuz etkiledi... Serik ilcesine bağlı Kadriye ve Cakallık mahallelerinde, saat 10.00 sıralarında hortum ve fırtına cıktığı goruldu. Bir sure ilerleyen hortum, daha sonra gozden kayboldu. Hortum nedeniyle seraların uzerinde naylonlar uctu, domates ve cilek ekili seralarda zarar meydana geldi. Hortumu cep telefonuyla goruntuleyen Bayram Gul, "Hortumu evden gorup cep telefonuyla cekmeye başladım. Burada cilek seralarına zarar verirken, başka yerlerde domates seralarına zarar verdi. İcerideki urunler daha toplanacaktı. Muşambalar acıldı, fırtına olduğu icin tamir de yapılamıyor. Yağmur yağarsa daha cok zarar goreceğiz." dedi.
Kadriye Mahalle Muhtarı Suleyman Calışkan ise, "Hortum ve fırtınadan bazı ureticilerimiz zarar gordu. Zarar goren ureticilerimiz beni arayarak durumlarını bildirdi. Ruzgar ve yağmurun durmasından sonra ureticilerimizin zararlarını tespit ederek onlara yardımcı olmaya calışacağız.” ifadelerini kullandı. Meteoroloji'den yapılan acıklamada, Antalya'da ruzgarın hızını azaltacağı kaydedildi. Antalya ’da fırtına ve hortum, seraları yerle bir etti