Bursa ’nın Orhangazi ilcesi Arapzade Mahallesi Cumhuriyet Caddesi ’ndeki bir apartmanda, dun akşam saatlerinde, Muhammet Cem Uysal (33), Bağkur emeklisi olan babası Halil Uysal'ı (65) mutfaktan aldığı ekmek bıcağıyla 7 yerinden yaraladı. Bu sırada evde bulunan Murvet Uysal, kacıp polis merkezine giderek oğlunun kocasını oldurduğunu soyledi. Adrese, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Muhammet Cem Uysal gozaltına alındı. Ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Halil Uysal kurtarılamadı.
Muhammet Cem Uysal'ın emniyetteki ifadesinde calışmadığını belirterek, "Yanında kaldığım annem ve babam surekli olarak tartışıyorlardı. Rahatsız oluyordum. Bugun oğle saatlerinde tartıştılar. Akşam da yuksek sesle birbirlerine bağırınca sinirlendim. 'İkinizi de oldureceğim' diye bağırıp mutfaktan bıcağı aldım. Annem evden kacarak canını kurtardı. Babamı ise bıcakladım." dediği oğrenildi. Cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Halil Uysal, otopsinin ardından ilcede toprağa verilecek. Muhammet Cem Uysal, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.