İzmir'de yaşayan bankacı Gokce Yağcı, kanser olduğunu sanıp ağlayan kuzeni Gulsen Yılmaz ’ı goturduğu hastanede, hayatının şokunu yaşadı. Gulse Yılmaz'ın herhangi bir sağlık problemi cıkmazken, Gokce Yağcı'ya meme kanseri tanısı konuldu. 47 yaşındaki Gokce Yağcı; ameliyat, kemoterapi, radyoterapi ve akıllı ilac tedavilerinden sonra hastalığı geride bıraktı. Gokce Yağcı, yaşıtı olan kuzeni Gulsen Yılmaz ’ın yanında olmak, ona eşlik etmek isterken yaşamını altust edecek surecin başladığını belirterek şoyle konuştu: "Kuzenim eğer yana yakıla ağlamasıydı, belki ustunde durmaz doktora gitmezdik. Yanında gitmeseydim ihmal ettiğim meme muayenemi yine erteler, cok sonrasında ise acı gercekle karşı karşıya kalırdım ve iş işten de gecmiş olurdu. Kuzenim benim kurtarıcı meleğim. Onun sayesinde meme kanserim başında yakalandı ve gerekli tedavileri olabildim. Kendimi bu acıdan cok şanslı sayıyorum. Herkes kendi şansını yaratsın ve kanserle ilgili tarama, tetkik yaptırması gerekiyorsa ihmal etmesin, ertelemesin. Birinci evredeydim, tumor cok agresif bir turmuş." Kuzen Gulsen Yılmaz da "Gokce bana kurtarıcım diyor. Şukur ki benim korkularım onun muayene olmasına vesile oldu, erken tanı ve tedavilerle kurtuldu. Hayatlarımız şansa, tesaduflere bırakılmayacak kadar değerli, kontrollerimizi ihmal etmememiz gerek." dedi.