Zonguldak ’ın Caycuma ilcesi Gemiciler Mahallesi'ndeki evine gece saatlerinde alkollu gelen Ahmet Aycelebi, eşi Şahizer Aycelebi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın buyumesi uzerine Ahmet Aycelebi evden ayrılmak istedi. Eşinin gitmesine engel olan Şahizer Aycelebi, otomobilin lastiklerini indirdi, ardından da yatağa gidip uyudu. Eşinin aracın lastiklerini indirdiğini goren Ahmet Aycelebi, eline aldığı cekicle uyuyan eşine saldırdı. Kanlar icinde kalan Şahizer Aycelebi olay yerinde hayatını kaybetti.
Olay sonrası gozaltına alınan katil zanlısı koca, emniyetteki ifadelerinin ardından Caycuma Adliyesi'ne sevk edildi. “Eşe karşı silahtan sayılan aletle kasten oldurme” suclamasıyla mahkemeye sevk edilen Ahmet Aycelebi, tutuklanarak cezaevine gonderildi. Aycelebi'nin ifadeleri de ortaya cıktı.
Eşinin kendisini dovduğunu one suren Aycelebi, olay gecesi de eşiyle tartıştıktan sonra bahceye cıktığını aracın lastiklerinin havasını indirdiğini gorunce eline cekici aldığını anlattı. Aycelebi, “Boğazını sıktım dort beş kez cekicle kafasına vurdum. Sonra aşağı inip sigara yaktım. Oğlumu aradım.” dediği oğrenildi.
Kaldırıldığı hastane morgunda otopsi işlemleri yapılan Şahizer Aycelebi'nin cenazesi ise mahalledeki evine getirildi. Burada helallik alınıp dualar edildi. Komşularının gozyaşı dokup feryat ettiği Şahizer Aycelebi'nin cenazesi icin cenaze namazı kılındı. Bazı komşuları hayatını kaybeden kadının tabutunu omuzladı. Kılınan cenaze namazının ardından Şahizer Aycelebi'nin cenazesi evinden 300 metre uzaklıktaki aile mezarlığında toprağa verildi.