Son donemde yaptığı acıklamalarıyla gundemden duşmeyen Hulya Avşar, onceki gun Nişantaşı ’nda objektiflere yansıdı. Bir kliniğe kontrol icin gelen sanatcı, kendisini goruntulu arayan kardeşi Helin Avşar'a yaptığı 'hamilelik' esprisiyle dikkat cekti. Milliyet'te yer alan habere gore, Avşar, basın mensuplarına acıklama yaptığı sırada cep telefonundan kendisini goruntulu arayan kız kardeşi Helin Avşar'a, “Helin galiba hamileymişim” diyerek espri yaptı. Avşar, "Bakarsınız gercek olur Hulya Hanım" diyen basın mensuplarına "Tabi tabi" diyerek cevap verdi. Unlu sanatcı, rutin sağlık kontrolunu yaptırmaya geldiğini belirtirken, Youtube'da kanal acarak yayın yapmak istediğini acıkladı. Avşar, eleştiri oklarının hedefi haline gelen ‘simit ’ cıkışıyla ilgili olarak, “Hicbir zaman duşunmeden bir şeyi konuşmadım. Ya ben anlatamıyorum ya da insanlar anlayamıyor. Turkiye ’de herkes herkesin soylediğini istediği gibi anlıyor. Anlayabilirler de ama ben soylediğim her şeyin arkasındayım. Bu konu da cok sıktı. Eleştiri almamam mumkun değil. Ben bir şey soyleyince beni alkışlayacaklar, ‘Hey yaşasın ’ diyecekler, oyle bir şey değil. Herkes herkesi eleştiriyor cunku oyle bir elektrik var herkeste. 'Seni seviyorum' desen kufur ediyorsun gibi geliyor insana, şu an oyle bir moddayız” yorumunda bulundu.