Son 2 yıldır gorduğum garip bir ruya arkadaşlar.
Oyle garip karanlık bir yerdeyim, 3 arkadaşız ve herkes bize bakıyor. Aklımda orda ne icin oldugum ve ne yaptıgım felan hic birşey yok sanki film cekiyoruz.
Deniz kenarındayız ve bir gemi cok hızlı şekilde denizden geciyor, ortalık alabora oluyor ve 2 tane polis tipli adam denize atlıyor direk..
Kıyıya sular vurmaya başlıyor ama biz hala ilerliyoruz, ilerde 2 tane adam birinin yuzu kan reva diğeri normal insan tipinde. Koydukaları yol ustunden gecersek o an bizi oldurecekler gecmezsek devam etmemize izin verecekler ve biz normal yoldan gectik bişey yapmadılar. (Ruyayı 3 kez daha gordum, farklı şekilerde o yuzden alışmış gibiyim sanki.)
Neyse gectik ama cıkış yok, geri donersek yine olduruleceğiz. Bu arada ses yok tabiki. İleride market gibi bişey var tek ona giriş mumkun girerken insanların işkenceye mahkum edilişini feryatlarını gordum ama hic ses yok bağırıyorlar ama ses yok cok acı cekiyorlardı o belli.
Az ileride market vardı ama bu market normal tavuk eti felan gibi şeyler yerine insan etini satıyordu. insan kolu, insan kanı vb. vb.. Burda para yerine birini kurban edip onun etiyle başka birşeyler alabiliyordun. Yani nakit yok.. Herkes alışveriş merkezindeki gibi secip tarihlerine felan bakıp alıyordu.
Ben cok şaşkındım ama arkadaşımı kurban ettim (cok yakın arkadaşım) o kesilirken izledim cok kotu işkenceler yapılıyodu gercekten. Sonra gittim alışveriş yaptım. Ev yok sanki hayalet şehir gibi.. Ama gizli saklı insanlar var, yani konusamayan ama varolan kişiler..
Ben eve giderken elimdekileri alıp kactılar. O yuzden bi cok kişi markette yiyor yedklerini. Ben cıkarken benide kurban ettiler. Kesilme anında uyandım. O ana kadar cok kotu şeyler yaşadım..
--------
Bu gece ruyamda gorduğum ruya arkadaşlar, cenabetsin felan filan yorumlar yapmayın lutfen adam akıllı soruyorum cevap verin sadece bilen yada bu iş ile uğraşan var ise.. Ruyayı en az 4,5 kere daha gordum ve her seferinde onceki anılarım aklıma geliyor sanki gercekten burada oldum, bunu yaşadım gibi bir duygu...
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Rüya Tabirleri
- Bu ruya nası cozumlenir?? Cok garip.