ruyamda ozel guclerimin olucağını fln duşunurken ne olduğunu anlamadan one piecedeki gibi lastik oluyorum ancak daha katı lastik oluyorum luffy gibi uzayamıyorum kendi elimi diğer elimle cekiştirince uzuyor ve bana gelen darbeler az bi etki yapıyor vurduğum biyer cok fazla etki alıyor ve elime dokununca, yumruk attığımda fln tum herşeyi hissedebiliyorum annemler uyurken ben kendi camımdan dışarı bakıyorum hic gormediğim bri ortaya cıkıyor sol tarafında birşey cıkıyor yuzu aslan ben sen kinsin diyorum sol tarafındaki şey bana bakıyor sonra onun kuş olduğunu anlıyorum insan vicutlu kalıplı vicudu var sonra yanından bir kız geliyor cok gizel daha once gorsem kesinlikle dikkatimi cekecek bir kız gercekten cok guzel yuzu puruzsuz dunyada oylebir insan olacağını tahmin bile edemiyorum camdan iceri atlıyor ve yanımda duruyor kuş adam diyeyim artık o bana bakarak o kız bizim savaş ussumuzun en ust rutbelerinden diyor ozel yetenekleri var diyor benim bir aslan gibi gorunup onun guclerinden daha fazla goce sahip olabildiğim gibi onunda ozel gucleri var diyor şaşırıyorum kız gercekten cok guzel kızdan etkileniyorum belki benide o usse alırlar diye bende lastiğim uzaya biliyorum diyorum ve gosteriyorum kuş adam olmaz diyor belli deneyimim yok ve ailen var asla aramıza katılamazsin diyor ben herşeyimi geride bıraka bileceğim kız yanımda duruyor ve gidemiyorum cok acı verici olduğunu duşunuyorum kız bana bakıyor ve goruşuruz diyor okula gidiyorum yeteneğimden fln bahsediyorum herkes cok şaşırıyor eve geliyorum o kız neden geldin diyorum buralarda gorevim var diyor katılmak istiyorsan bana yardım et diyor birlikte dir duğun salonunun icine giriyoruz icerisi bomboş dışarıda şişman biri var elinde mikrofola konuşuyor kızla konuşuyoruz sonra gel buradaki işimiz bitti diyor sonra bi yere gecip oturuyoruz bir adam gelir cins cins hareketler yapıo tekefonu ustunden iki parmağıyla tutup konuşuyo fln sesinden onun kuş adam olduğunu anlıyorum gelyor onumuzde comeliyor yandan arkadaşlar geliyor dalga geciyorlar benle boyle birylemi takılıon fln die ancak kızı gormuyorlar aldırmıyorum kız eğilip bakıyor arkadaşların sesi kesiliyor duğun salonuna gidiyoruz gercekten hic tanımadığım insanlar var yuzu bi acayip bazıları guzel bazıları cirkin goz ucuyla baksam bile kesinlikle hatırlaya bileceğim kişiler ancak hatırlamadığım kişiler var kızdan gercekten cok etkileniyorum sonra gidiyormu ne hatırlmıyorum sonra ruyada olduğumu anlıyorum uzuluyorum kızla bir daha karşılaşamayacağım icin uyanmaya fln calışıyorum tam ruya olduğunu anladıktan sonra bu ruyaya uyanınca kafayı takarım diye uyanıyorum ama yine ruyadayım :d hala lastiğim sonra okula gidiyorum arkadaşlara gosteriyorum şaşırıyolar fln bazıları evet bazılarına şans eseri mi ne boyle şeyler oluyor ancak bu cok duşuk ihtimal cok az kişiye oluyor diyo kız geliyor o guzel kız şaşırıyorum bilinc altıma attığım kız diye duşunuyorum yanında fln duruyorum konuşması bile aynı yanında o kuş adam var ancak bu sever yanında gagası fln yok direk aslan sonra bin aşağı duş bilmemne bilmemne de diyor o ne dediğini am hatırlamıyrum sonra heryer yanıyor ve ustumuzle eskiden durduğumuz yer var ancak biz aşağıdayız yanımızda bahcedeki cocuklar fln var korkuyorlar altımızda ikitane canavar var kız cebinden kart cıkarıyor onu ağzuna alıp yutuyor canavar paramparva oluyor bana veriyor bazı kartlarıda bakıyorum ustunde cince yazılar var ve kılıc resimleri var zıplayıp vurmaya başlıyorum kız beni izliyor sonra canavarın icinde kılıc goruyorum ağzından bakıp sonra kızın verdiği kartlara bakıyorum ustundeki resimler o kılıclar bende yutuyorum canavar kesilip parcalara ayrılıyor heryer kan ve le oluyor kızın yanına geliyorum nasıl yukaru cıkacağız diye soruyorum biri gelip bizi cıkarana kadar cıkamayız diyor aslan adam geliyor yukarıda bizi cıkartıcaken uyanıyorum kız beni cok etkiledi
biraz destan gibi oldu ancak en ayrıntısıyla anlatmaya calıştım kız beni cok etkiledi o kızı daha once gordum mu ne diye araştırdım daha once gorduğun kişileri goruyormuşsun ancak ben ruyamdaki yarısını gormediğimi adım gibi biliyorum cnku onları sizde gorseniz anlardın heleki kızı dunya guzellik yarışmasına katılsa diğer yarışmacılar onu goruce yarışmadan cekilirler cok gozel bi kız gercekten bunu bilinc altımdamı gordum yoksa başka birşey mi diye merak ettim cevap yazarsanız sevinirim
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Rüya Tabirleri
- hic tanımadığım kişileri ruyamda goruyorum