Arkadaş ruya tabirlerine baktım ancak gorduklerimin pek birbiriyle bağlantısı yok o yuzden yaziyim dedim.
Ruyamda tadığım arkadaşlarla yani dershaneden okuldan falan boyle bir tren istasyonu gibi bir yerdeyiz ama amerikadayız galiba.Hic tren yok insan yok biz arkadaşlarla yuruyoruz.Şoyle bi baktım raylara yanyana 4 5 ray uzayıp gidiyor.Sonra karşımıza bir kacakcı cıkıyor ve onun yanında yine benim bi arkadaşım onunla konuşmaya calışıyor.Sonra biz geliyoruz bizim bi arkadaş konuşabiliyor adam kacak telefon satıyor ve gordğum tum telefonlar kapaklı.Sonra bi adam geliyor aynı şu dizilerdeki kotu adam beyaz sakal 0 sac.İşinizi cabuk bitirin diyor ve arabasına biniyor.Sonra yanımda Enes diye bi arkadaş kalıyor diğerleri kapıdan cıkyor istasyonun.Ben de diyorumki şu telefonlar ne kadar adam eline bi avuc alıyor hangisi diye soruyor tabi arkadaşlar cıkmış ben de huzursuz oldum neyse goruşuruz diye uzaklaşmaya calıştım ama ordaki o beyaz sakalla gelen adamlar var.Bazısı siyah ceket bazısı bildiğim tişort felan peşimize duşuyor tabi o onceden cıkanlarında peşine.Neyse biz bu Enesle bi aralara felan giriyoruz ve peşimizdekileri atlatıyoruz bi yerden cıkıyoruz ve koşuyoruz ama diğer arkadaşların peşine koşan adam onları yakalamış ve geri donuyor.Bizde onlarla karşılaşıyoruz ve beni yakalıyorlar arkadaşa ne oluyor bilmiyorum.
Biraz uzun oldu ama kb gorduklerimin hepsini yaziyim dedim
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Rüya Tabirleri
- Kacırıldığımı ve kactığımı gordum