Eskişehir'in Zafer Mahallesi'nde iki cocuk babası Mert Ş.E. (21) eşinden ayrı yaşarken bunalıma girdi. Bunun sonucunda bir sure once kaynanasının, ardından babasının evine de zarar verip bugunde kendi evini yaktı. Evden duman cıkması uzerine komşular durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa surede evin her yanına yayılan yangın, ekiplerin mudahalesi ile kontrol altına alınarak sonduruldu. “Oğlum asker kacağı, madde bağımlısı ve uzaklaştırması var. Tutun geri bırakmayın” diyen baba Sezgin Eric, “Dun ailesinden ayrıldı. Bir ay sureyle uzaklaştırma aldı, ancak uc kez ihlal etti. Kaynanasının evini bastı, bizim evi bastı ve kendi evini kırdı doktu. Uc kez polis ekipleri tarafından ayrıldı. Ama şikayetci olandan once eve geliyor. Ben bıktım dayanamıyorum. Gucumuzde kalmadı. En son kendi evini kundakladı. Bizi de yakacaktı. Engelli cocuğum var. İki gun sonra cocuğumun ameliyatı var, hangisiyle uğraşayım. Cocuğum madde bağımlısı, ben tedavisinin yapılmasını istiyorum. Her yere yazı yazdım. Kimse ilgilenmedi. Asker kacağı kimse ilgilenmiyor” diye yakalanması icin yetkililere seslendi.