Beşiktaş 'ın dunyaca unlu yıldızı Miralem Pjanic, A Spor'a ozel acıklamalarda bulundu.
Pjanic'in acıklamaları şu şekilde:
"Beşiktaş'ta cok mutluyum. Kendimi iyi hissediyorum. Kolay adapte oluyorum. Şampiyon bir takıma transfer oldum. Lig daha bitmedi. İkinci yarıda daha iyi olacağız.
Turkiye gibi muhteşem bir ulkede, Beşiktaş icin oynamak cok guzel. Buraya 1 senelik geldim ama sezon sonunda ne olacağına bakacağız.
Ben, hayatı normal biri gibi yaşamayı seviyorum. Aile cok onemli. İdmanlardan sonra ailemle vakit geciriyorum. Cocuğumu okuldan alıyorum, o da futbol oynuyor. 3 gunde bir mac oynadığımız icin az zaman gecirebiliyoruz ama her anı değerlendirmeye calışıyorum.
Allah bana ihtiyac sahibi insanlara yardım etme fırsatını veriyor. Ulkemde de başka yerlerde de yardımlarda bulunuyorum. Bu benim icimden gelen bir şey. Konuşulmasını cok doğru bulmuyorum.
Maclarda bazen sinirli oluyorum, bu yuzden de kendi maclarımı izlemeyi pek sevmiyorum, o halimi gormemek icin.
"BURADA MUTLUYUZ, KALMAK İSTERİM"
Ailem de ben de burada olmaktan mutluyuz. Barcelona ile 2 yıllık sozleşmem var, buradaki sozleşmem 1 senelik olduğu icin sezon sonunda Barcelona'ya donmem gerekecek. Gelecekte ne olacağını konuşmak icin ise erken.
Yaşadıklarımı goz onune alırsam iş kalmak ya da kalmamak boyutuna gelirse ben Beşiktaş'ta kalmak isterim.
"TURKİYE KUPASI'NI KAZANMAK İSTİYORUZ"
Super Kupa macının olduğu gun biraz gergindim, elimden geleni yaptım. Kupayla eve donmek istiyorduk ve bunu hak ettik. Juventus'ta neredeyse her sene kupa kazandım, burada da kupa kazanmak guzeldi. Turkiye Kupası'nı da kazanmak istiyoruz.
Cok fazla efsane isimle oynadım ama frikik konusunda bir isim vermek gerekirse bu, Juninho'dur.
Gecen sezon biterken ve bu sezon başında Messi ile konuşup birbirimize iyi dileklerimizi ilettik. Ballon d'Or'u kazandığında da mesajlaştık. Onun icin gelecekte de en iyisini diliyorum.
Neymar'ın belgeselini izleyeceğim. Harika bir futbolcu.
SORU CEVAP KISMI:
En şık giyinen futbolcu: Fabrice N'Sakala.
En kotu giyinen futbolcu: Serdar Saatcı.
En komik futbolcu: Domagoj Vida.
En sessiz futbolcu: Kenan Karaman.
En fazla konuşan futbolcu: Domagoj Vida.
Birlikte oynadığı en yetenekli futbolcu: Messi, Ronaldo ve Totti'yle oynadım. Bunlardan daha fazla yetenekli kim olabilir ki?
En fazla yemek yiyen futbolcu: Montero.
BİR KELİME BİR CEVAP:
Barcelona - Efsanevi bir kulup.
Messi - Zeki.
Xavi - Sihirbaz.
Camp Nou - En iyi statlardan biri.
Vodafone Park - Oynadığım en iyi atmosferlerden bir tanesi.
Sergen Yalcın - Turkiye'de efsane bir hoca.
Koeman - Eski bir hocam.
Turkiye - Guzel bir ulke.
Bosna Hersek - Aşkım.