Spor Toto Super Lig 'e milli ara nedeniyle ara verilirken Beşiktaş , bu arayı Antalya'da kampa girerek değerlendirdi. Siyah-beyazlıların genc yıldızı Rıdvan Yılmaz, A Spor'a ozel acıklamalarda bulundu.
Genc yıldızın acıklamalarından satır başları şu şekilde:
Beşiktaş taraftarına, iyi oynasam da kotu oynasam da bana destek oldukları icin cok teşekkur ediyorum.
Takımdaki arkadaşlık, calışma isteği gercekten cok iyi. Sezon daha bitmedi, 3 puanlık surecte her şey olabilir. Hayalim bu sene de şampiyon olmak, elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.
"AVRUPA HAYALİM VAR"
Teklif varsa ve bana gelen bir şey olursa kuluple birlikte değerlendiririz. Benim kesinlikle Avrupa'ya gitme hayalim var.
Onder hocayla iletişimimiz cok iyi, eksiklerimi ve sahada yapmam gerekenleri soyluyor. Benim cok iyi yerlere gelmemi istiyor, ben de onun iyi yerlere gelmesini istiyorum.
"MİLLİ TAKIMA CAĞRILDIĞIMDA COK MUTLU OLDUM"
Şenol Guneş beni milli takıma cağırdığında cok mutlu oldum. Ben, tesiste yatarken milli takıma cağrıldığımı oğrendim. İlk ailemi aradım. Benim hayalimdi. Beşiktaş'ta oynamak, milli takıma gitmek hayallerimi gercekleştirdim, şimdi Avrupa'ya gitmeyi hayal ediyorum.
Adana Demirspor macından sonraki maca giderken Ersin'e, gol attığımda yapacağım sevincten bahsettim. Bana gulerek 'Sen cok şımardın, gol attın ikinciyi duşunuyorsun, sen sol beksin, kendine gel' dedi. O macta da gol atınca takıldım ona.
SORU-CEVAP:
En şık giyinen futbolcu: Oğuzhan Ozyakup
En kotu giyinen: Yok
En komik futbolcu: Necip Uysal
En sessiz futbolcu: Can Bozdoğan
En cok konuşan futbolcu: Domagoj Vida
En fazla yemek yiyen: Cyle Larin
En fazla zorlayan futbolcu: Rachid Ghezzal
En sert futbolcu: Necip Uysal
BİR KELİME BİR CEVAP:
Sergen Yalcın - Efsane
Onder Karaveli - Şevkat
Fulya Hakkı Yeten Tesisleri - Cocukluk
Vodafone Park - Hayal
Beşiktaş - Sevda
Genc yıldızın acıklamalarından satır başları şu şekilde:
Beşiktaş taraftarına, iyi oynasam da kotu oynasam da bana destek oldukları icin cok teşekkur ediyorum.
Takımdaki arkadaşlık, calışma isteği gercekten cok iyi. Sezon daha bitmedi, 3 puanlık surecte her şey olabilir. Hayalim bu sene de şampiyon olmak, elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.
"AVRUPA HAYALİM VAR"
Teklif varsa ve bana gelen bir şey olursa kuluple birlikte değerlendiririz. Benim kesinlikle Avrupa'ya gitme hayalim var.
Onder hocayla iletişimimiz cok iyi, eksiklerimi ve sahada yapmam gerekenleri soyluyor. Benim cok iyi yerlere gelmemi istiyor, ben de onun iyi yerlere gelmesini istiyorum.
"MİLLİ TAKIMA CAĞRILDIĞIMDA COK MUTLU OLDUM"
Şenol Guneş beni milli takıma cağırdığında cok mutlu oldum. Ben, tesiste yatarken milli takıma cağrıldığımı oğrendim. İlk ailemi aradım. Benim hayalimdi. Beşiktaş'ta oynamak, milli takıma gitmek hayallerimi gercekleştirdim, şimdi Avrupa'ya gitmeyi hayal ediyorum.
Adana Demirspor macından sonraki maca giderken Ersin'e, gol attığımda yapacağım sevincten bahsettim. Bana gulerek 'Sen cok şımardın, gol attın ikinciyi duşunuyorsun, sen sol beksin, kendine gel' dedi. O macta da gol atınca takıldım ona.
SORU-CEVAP:
En şık giyinen futbolcu: Oğuzhan Ozyakup
En kotu giyinen: Yok
En komik futbolcu: Necip Uysal
En sessiz futbolcu: Can Bozdoğan
En cok konuşan futbolcu: Domagoj Vida
En fazla yemek yiyen: Cyle Larin
En fazla zorlayan futbolcu: Rachid Ghezzal
En sert futbolcu: Necip Uysal
BİR KELİME BİR CEVAP:
Sergen Yalcın - Efsane
Onder Karaveli - Şevkat