İngiltere'de tahtın ikici sıradaki varisi olan Prens William eşi Kate Middleton, Kensigton Palace'ta ev işlerine yardımcı aradığını duyurdu. Yayınlanan ilanda ise tek bir katı kural dikkat cekti. Royal Household'un resmi web sitesinde gectiğimiz gunlerde yayımlanan bir iş ilanda şunlar denildi: "İşbirliği icinde calışmaktan zevk alan ve kendi kendine yeten biri olmanız gerekiyor. Yeni zorluklar ortaya cıktıkca ustlenmek ve kendi bilgi ve becerilerinizi geliştirmek icin istekli olmalısınız.” Ancak cift ilana başvuranların "gizliliği koruma ve takdir yetkisini kullanma" konusunda iyi olmaları gerektiğini belirttiği icin dedikoduya sıfır tolerans var. Ozellikle Middleton'un bu konuda cok hassas olduğu beirtildi. Bununla birlikte, Kraliyet Ailesi ’nin saraylarında işe alımdan sorumlu yonetici Tracey Waterman'a gore adayları gizli bir meydan okuma yapıyor. The Royals at Christmas adlı belgesel ’de konuşan Waterman, "Beş yıldızlı bir oteldeki kahya ile kraliyet sarayındaki bir hizmetci arasındaki fark, ayrıntılara gosterilen ozendir" dedi. Waterman, bir adayın ayrıntılara fark edebilen bir gozu olup olmadığını anlamak icin yapmayı sevdiği testlerden birinin şomineye ya da halıya olu bir sinek yerleştirmek olduğunu kaydetti. Waterman, "Olu sinek yerleştirildikten sonra adayı odaya getiriyorum. Onları oldukca yavaş bir şekilde odaya goturuyorum, sadece odaya bakmaları icin bir şans veriyorum, odanın icinde ne olduğuna biraz goz atıyorlar” dedi.