Unlu şarkıcı Hadise, onceki gun evlenme teklifi aldığı sevgilisi Mehmet Dincerler ’i sosyal medyada takipten cıktmasıyla cok konuşulmuştu. 40 bin dolar değerinde bir tektaşla evlilik teklifi alan unlu şarkıcının sevgilisinin borcları yuzunden canının sıkıldığı iddia edilmişit. İş hayatında zor gunler gecirdiği konuşulan Mehmet Dincerler'den acıklaması geldi. Kimseye borcu olmadığını soyleyen Dincerler şu mesajı paylaştı: "Cocukluğumdan beri ticaretin icerisinde yer almış ve sonsuz deneyimler edinmiş bir ailede yetişmiş bir genc olarak iş hayatına dair oğrendiğim en temel değer, iş ahlakından asla odun vermemektir. Ne yazık ki babam Burhan Dincerler ve abisi Mehmet Dincerler'in ortak oldukları Hacı Sayid Gıda San. Tic. A.Ş. ekonomik olarak sıkıntılı bir surecten gecmektedir. Bu zorlu surecte bir kısım banka borclarına ailesine ve soyadına karşı kendisini sorumlu hisseden her evlat gibi hicbir ticari yukumluluğum olmamasına rağmen maalesef kefil olmuştum. Bu sebeple borcların yapılandırılması icin Hacı Sayid'in konkordato talebinde bulunması ile birlikte bir kısım kefaletlerimiz sebebiyle, yatırımcılarımızı ve calışanlarımızı koruma altına almak amacıyla, şirketimiz de 2019 senesinde konkordato surecine girmek zorunda kalmıştır. Ben şahsım ve şirketim olarak onaylanan butun odeme takvimine uymuş olup bir tane dahi takibe alınmış borcum bulunmamaktadır. Ayrıca 2021 senesinde şirketimin ve şahsımın kefaleti bulunan borcların (şahsım ve şirketimin borcu olmamasına rağmen) neredeyse hepsini kapattık. Haberlere konu olan odenmeyen borclarla veya şirketle aile bağları dışında hicbir zaman ortaklığım olmamıştır! Ben bugune kadar evlat olarak ustume duşeni yaptığıma inanıyorum ve bundan sonra da ne gerekiyorsa yapacağım; yalnız, şirketler tamamen tuzel kişiliktir ve kimsenin borcu kimseyi bağlamaz. Bugun gelinen surec tabi ki uzucudur, bu uzucu olay uzerinden magazin uretmek ve haksız itibar suikastı yapmak eminim hicbir ahlaka yakışmaz... 23 yaşında başladığım ticaret hayatım, bugun binlerce insanın ekmek yediği bir işletmeye donuştu ve bunu on binlere taşımak en buyuk arzum ve hedefimdir."