Oyuncu Wilma Elles, 1,5 yıl once İstanbul ’da yaşadığı taciz olayını anlattı. Ellerinde torbalarıyla yokuş cıkmak uzereyken bir servis şoforunun kendisine yokuş başına kadar yardımcı olmayı teklif ettiğini, ardından aracı tenha bir yere cektiğini ve taciz etmek istediğini iddia etti. O anları anlatan oyuncu, şoforu kendisiyle goruşeceğini soyleyerek kandırarak bu durumdan kurtulduğunu dile getirdi. Wilma Elles, “Aracın icindeyim ve tek başınayım mezarın yanında duruyoruz. Kapıları kapatıyor. Şofor gidiyor, perdeleri kapatıyor ben cok heyecanlıyım ama belli etmedim. Siz ne yapıyorsunuz dedim, ‘cok guzelsiniz biz tanışalım ’ falan dedi. Ben de siz cok guzelsiniz dedim, cok hoş bir erkeksiniz sizinle daha iyi bir yerde bir araya gelelim dedim. Burada değil, numaramı vereyim dedim. Ben gercek numara vermek zorunda kaldım cunku biliyordum ki o beni caldıracak. Caldırdı, bir sure sonra ikna oldu. Titreyerek arabadan indim, sonra beni 5-6 kez aradı.” dedi. Elindeki poşetler nedeniyle servis şoforunun kendisine yardım etmek amacıyla aracına aldığını duşunduğunu belirten Elles, “1,5 sene once falan oldu, gunduz oldu. Toplu taşıma kullanımı şoyle oldu; onumde bir yokuş var, elimde cantalarla yuruyorum arac da cok guneşli bir gun kapı acık gidiyor. O dedi ki ‘atlayın sizi yukarı kadar gotureyim ’, okul aracı gibi beyazdı. Aslında benim hatam, nasıl boyle tanımadığın bir servis aracına bindin ama cantalarım vardı. Boyle olay mutlaka her kadının başına geliyor. Bu benim daha once duşunup icimde hazırladığım bir şey. Mesela eskiden karanlık bir yerden eve gidiyorum, hep telefonum kulağımda. Sanki biriyle telefonla konuşuyormuş gibi yapıyorum. Arkamda biri varsa duysun diye.” ifadelerini kullandı.