Gaziantep'in merkez Şahinbey ilcesine bağlı Onur Mahallesi ’nde yaşanan olayda, Sivas Cumhuriyet Universitesi BESYO bolumunde okuyan Gulnur Koc, Sivas ’a gideceği icin valizlerini onceden hazırlayarak evin girişine koymuştu. Tum giysilerini, ayakkabılarını ve kitaplarını valizlere koyarak uyumaya gecen Koc, sabah uyandığında buyuk şok yaşadı. Sabah saatlerinde eve giren hırsız, evde calacak bir şey bulamayınca Gulnur Koc ’un iki valizini calarak evden cıktı. Butun giysilerinin ve ayakkabılarının gitmesinden dolayı buyuk uzuntu yaşayan universite oğrencisi Koc, calınan eşyalarının yerini nasıl dolduracağını kara kara duşunurken kızın annesi Gulbahar Koc, yurek burkan hırsızlığı gozyaşlarıyla anlattı. Oğlunun odasının ışığını acmasıyla hırsızın evden kactığını anlatan Koc,"Evin kapısını acık bırakıp gidiyor. Sabah uyandığımızda şoka uğradık. Ben asgari ucretle 5 cocuk okutuyorum. Kızım Sivas ’tan gelmişti. Kızımın iki valizini alıp kacmış. İnsan hic mi acımaz? Valizlerde kızımın butun eşyaları vardı. Giysileri, ayakkabıları, kitapları her şeyi vardı. Sivas ’a gidecek diye onceden hazırlık yapmıştı. Ustelik bir de kızlarımın ayakkabılarını beğenmemiş oğlumun ayakkabısını giyip cıkmış. Kendi ayakkabısını da hediye olarak bize bırakmış. Ben kızımı okutabilmek icin ne zorluk altında calışıyorum. İnsan bir oğrencinin de valizini calmamalı. Bu kadar olmaması gerekiyor." diye ekledi. Gaziantep'te eve giren hırsız valizleri kacırdı
Gecen sene de evlerine hırsız girdiğini sozlerine ekleyen Koc, "O zaman telefonlarımızı calmışlardı. Polise başvurduk bir sonuc alamadık. Bu yuzden bu defa polise de başvurmadım. Sesimi medyada duyurmak istedim. Sen de gidip calış. Hırsızlık yapabildiğine gore eli ayağı da tutuyor. Ben şeker hastası halimle fabrikada calışıyorum. Eşim de KOAH astım hastası olduğu icin calışamıyor. Kızım cok uzuldu. Gunlerdir ağlıyor. Şimdi yanında goturecek eşyası yok. Şoktayım. Gidip bit pazarına falan baktım belki orada bulurum dedim. Ben 5 cocuğu zorlukla okutuyorum. Ben okumadım ama kızlarım okusun diye calışıyorum." diye konuştu.