Gectiğimiz cuma gunu aksam saatlerinde İstanbul ’un Tuzla ilcesi Aydıntepe Mahallesi ’nde bulunan bir parkta oturan genclere başka bir grup sozlu tehditte bulundu. Aynı mahallede oturan gencler, olayı yatıştırması icin arkadaşları olan Recep Yaman ’ı cağırdı. Olay yerine gelen Yaman, tartışan iki grubun arasını duzeltip olay yerinden uzaklaşmaya başladı. Diğer grupta bulunan şahıslardan biri, sokak ortasında bir anda Recep Yaman ’a saldırdı. Tuzla'da kavgayı ayırmak isteyen ağabey ile kardeş bıcaklandı ViDEO Cıkan kavgada Recep Yaman, bıcaklandı. Cevrede bulunan vatandaşların Recep Yaman ’ın ağabeyi Hasan Yaman ’ı araması uzerine, kardeşini kurtarmak icin gelen ağabey Hasan Yaman da aynı grubun bıcaklı saldırısına uğradı. Ağabey kardeş, olay yerinde ceşitli yerlerinden bıcaklanarak yaralandı.
Cevrede bulunan vatandaşların ihbarı uzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı Recep Yaman ve ağabey Hasan Yaman ’ı Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Ceşitli yerlerinden bıcaklanan ağabey ve kardeşe cok sayıda dikiş atıldı. Yaman Ailesi yaşanan olaydan dolayı saldırgan şahıslardan şikÂyetci oldu.
Saldırıya uğrayan genclerin babası Ekrem Yaman, “Kucuk oğlumun arkadaşları bir kavgaya karışmışlar, kucuk oğlumdan yardım istemişler. Bıcaklı insanlar onumuzu kesti, ‘yakınsan gel yardım et ’ diye. Kucuk oğlum olay yerine gidip aralarında konuşup tatlıya bağlıyorlar. Cocuklar olay yerinden ayrıldıktan sonra karşı grup buyuklerini arıyor. Buyukleri olay yerine gelince, kargaşa cıkıyor. Cıkan kargaşa, kavgaya donuşuyor. Buyuk oğlum da kardeşini kurtarmak icin olay yerine geliyor. Karşı grup hem buyuk oğluma hem de kucuk oğluma saldırıyor. İki cocuğumu da bıcaklıyorlar. Neticede hastanedeyiz. İki oğlum da olayda bıcaklanmış. İki oğlum da ameliyat gecirdi. Buyuk oğlum ağır ameliyat gecirdi. Hastaneden cıkmadı. Tedavisi devam ediyor. Tedavi ne kadar daha surecek bilmiyoruz. Kucuk oğlum biraz daha iyi. Buyuk oğlumun karın bolgesinde 36 dikiş var, diğer yaralı yerleri kapalı. Kucuk oğlumda da 12 dikiş var.” dedi.