İstanbul Arnavutkoy'un Dursunkoy Mahallesi'nde evinin yakınındaki bir inşaatta calışan Kazım Şahin, cay icmek icin kahvehaneye gitti. Şahin, kahvehaneden cıktığı sırada sahipsiz ve sokağa terk edilen pitbull cinsi kopeğin saldırısına uğradı. Montunu ısırmaya başlayan kopekten kurtulmak icin ustunu daha sonra da yeleğini cıkaran Şahin'in imdadına jandarma ekipleri yetişti. O anlar cep telefonu kamerası ile goruntulenirken cevredekilerin tepkisiz kalması da dikkat cekti. O anları anlatan Kazım Şahin, "Oğle yemeğinden sonra kahvehaneye cay icmeye gittik. Kahvehaneden cıktıktan sonra saldırıya uğradım. Once montumu ısırdı, ustumden montu cıkardım. Ardından uzerimdeki yeleğe de davranınca mecburen onu da cıkardım. Yelek ve mont olmasa beni ısıracaktı. Jandarma oradaydı, kopeği bağladılar o şekilde kurtuldum. Kime şikayet edebilirim ki? Kopeğe vursan ceza yersin, hayvanseverler tepki gosterir ama beni parcalasalardı kimsenin umrunda olmayacaktı. Cok ucuz kurtuldum. Etraftakiler kameraya cektiler, ama gelip yardım etmediler" diye konuştu.
Mahalle Muhtarı Gungor Ozer, "Hafta sonu belediyeyi arayamadım, bu sabah aradım gelip almışlar" dedi. Ozer, "Tahminimce kopeği sokağa bırakmışlar. Ara sıra sokaklarımıza bırakıyorlar. Biz de belediyeye bildiriyoruz." şeklinde konuştu. Saldırıya uğrayanlardan biri de mahallede yaşayan traktor şoforu Ertan Guner'di. Arkadaşlarıyla beraber gezerken, kopeğin uzerine doğru geldiğini dile getiren Guner, "Once sevmeye başladım. Ardından uzerime atladı, ceketimi yakaladı ve bırakmadı. Ceketimi cıkartmak zorunda kaldım. Korktum ve urktum cunku ısırabilirdi. Onu goren kacmaya başladı. Boynunda tasması vardı, onunde maması vardı sahipli gibiydi." dedi. İnşaat İşcisi Husnu Sayan da, “Neden boyle hayvanları sokağa bırakıyorlar" diye dert yanarak, "Bu adamın başına bir şey gelseydi kim bakacaktı ona. Ya bir cocuğu yakalasaydı. Bakamıyorlar, atıyorlar. Ben gorseydim o halde gebertirdim onu." diye konuştu.