İstanbul Alibeykoy'de 13 Ağustos 2020'de akşam saatlerinde trafikte tartıştığı Sena Kocak'a hakaret ederek aracının kaportasına cıkarak on camını kırdığı gerekcesiyle Emre Etyemez tutuklanmıştı. Sanık Emre Etyemez, ilk duruşmada ise tahliye edilmişti. Sena Kocak'ın olay anını cep telefonuyla kaydettiği goruntuler ise sosyal medyada cok kişi tarafından paylaşılarak tepkilere neden olmuştu. İstanbul 18. Asliye Ceza Mahkemesi'nde bugun gorulen duruşmaya, tutuksuz sanıklar Emre Etyemez, eşi Guluzar Etyemez ve baldızı Buse Keleş katılmadılar. Şikayetci diş hekimi Sena Kocak da duruşmaya gelmedi. Alibeykoy'deki şahıslar, trafikte kadına saldırdı ARŞİV
Sanık Emre Etyemez'in avukatı, "Mala zarar verme" sucu yonunden etkin pişmanlık hukumlerinin uygulanmasını talep ederek "Karşı tarafın zarar konusunda beyanda bulunmaları icin sure verildi, ancak bugune kadar herhangi bir bildirimde bulunulmadı. Bu da odeme konusunda itirazlarının bulunmadığı yonunde kanaat oluşturmaktadır" dedi. Duruşma savcısı esas hakkındaki mutalaasında, şikayetci Sena Kocak yonetimindeki araclar Eyupsultan, Emniyet Mahallesi Mareşal Fevzi Cakmak Caddesi uzerinde seyir halinde olduğu, sanık Emre Etyemez'in de aynı istikamette ilerlediğini anlattı. Mutalaada sanığın şikayetcinin makas atıp one gectiği iddiasıyla kızdığı, daha sonra aracı durdurarak arkada bulunan şikayetcinin yanına giderek kufur edip tehdit ve hakarette bulunduğu belirtildi. Sanık Emre Etyemez'in şikayetcinin kolunu tutarak basit tıbbi mudahaleyle giderilebilecek şekilde yaraladığı ve şikayetcinin aracının ustune cıkarak camı tekmeleyip kırdığı anlatılan mutalaada, diğer sanıkların da hakarette bulundukları kaydedildi. Sanık Emre Etyemez'in "Basit yaralama" ve "Hakaret" suclarından 7 ay 15 gunden 3 yıl 3 aya kadar hapsi, "Mala zarar verme" sucundan ise etkin pişmanlık hukumleri uygulanarak 2 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılması istendi. Emre Etyemez'in "Tehdit" sucundan hakkında mahkumiyetine yeterli kesin delil elde edilemediğinden beraati talep edildi. Diğer sanıklar Guluzar Etyemez ve Buse Keleş'in ise "Hakaret" sucundan 3 ay 15 gunden 2 yıl 4 aya kadar ayrı ayrı cezalandırılmaları istenirken, "Yaralama" ve "Tehdit" suclarından beraatleri talep edildi. Mahkeme, sanık avukatına mutalaaya karşı savunmasını hazırlaması icin duruşmayı erteledi.
İlk duruşmada tahliyesine karar verilen sanık Emre Etyemez, eşinin doğum yaptığını eve gitmek uzere olduklarını, şikayetcinin aracını kendi araclarının onune kırdığını, kendisinin neredeyse arabaya carpacağını soyleyerek "Kimseyi darp etmedim. Yaptığım tek şey arabanın ustune cıktım. Arabanın on kaputuna zıpladım. Cama vurarak kırdım. Muşteki kufur ettiği icin kufur etmiş olabilirim. Tehdit ve hakarette bulunmadım. Pişmanım, ozur diliyorum." demişti. Diğer sanıklar da hakaretlerin karşılıklı olduğunu soylemişti.
İstanbul'da trafikte saldırıya uğrayan doktor konuştu ARŞİV
Şikayetci Sena Kocak ise sanığın aracının yol vermemek icin uzerine surduğunu, gaza bastığını, kufur duyması uzerine korkudan aracını durdurduğunu anlatarak "Kendilerine kufur edemezsiniz dedim. o esnada şoka girdim. İnsanlardan yardım istedim. Kendimi korumak maksadıyla telefonla goruntu almaya başladım. Sanık arabanın uzerine cıktı. Emre, bana kufur edemezsin diyerek sol kolumu sıkıştırıp vurdu. Once kaputu parcaladı. Sonra tekrar uzerine cıkıp cama vurmaya başladı. Ben bu sırada video almaya başladım. Buse ve Guluzar da yanıma gelip başımın sağ tarafına yumruk attılar. Videoyu sonlandırmama calıştılar. Guluzar başımdaki eşarbı cıkartana kadar aşağı doğru cekti. Eşarbım acıldı. Ucu ustume geldiler. Gerici deyip kufur ettiler. Ben vurmaya calışmadım, telefonumu almamaları icin yapıştım. Hakaret etmedim. Sanıklardan şikayetciyim." demişti.

Şikayetci Sena Kocak ise sanığın aracının yol vermemek icin uzerine surduğunu, gaza bastığını, kufur duyması uzerine korkudan aracını durdurduğunu anlatarak "Kendilerine kufur edemezsiniz dedim. o esnada şoka girdim. İnsanlardan yardım istedim. Kendimi korumak maksadıyla telefonla goruntu almaya başladım. Sanık arabanın uzerine cıktı. Emre, bana kufur edemezsin diyerek sol kolumu sıkıştırıp vurdu. Once kaputu parcaladı. Sonra tekrar uzerine cıkıp cama vurmaya başladı. Ben bu sırada video almaya başladım. Buse ve Guluzar da yanıma gelip başımın sağ tarafına yumruk attılar. Videoyu sonlandırmama calıştılar. Guluzar başımdaki eşarbı cıkartana kadar aşağı doğru cekti. Eşarbım acıldı. Ucu ustume geldiler. Gerici deyip kufur ettiler. Ben vurmaya calışmadım, telefonumu almamaları icin yapıştım. Hakaret etmedim. Sanıklardan şikayetciyim." demişti.