İstanbul ’un Avcılar İlce Belediyesi'nde gorevli kameraman Ercan Yuksel, fotoğrafcı Hasan Canberk Savaşeri ile birlikte Mevlut Calışkan'ın yonetimindeki hafif ticari aracla yola cıkarak gorevlilerin kar ve temizlik calışmalarını goruntulemek istedi. Calışkan, Universite Mahallesi Mandıra Sokak'ta onundeki aracın aniden yavaşlaması uzerine fren yaptı. Bu sırada Arslan Erdem, yonetimindeki kamyoneti durduramayarak belediye aracına arkadan carptı. Kazanın ardından surucu Arslan Erdem'in yanı sıra aynı aracta bulunan oğulları Servet ile Deniz Erdem inerek, belediye şoforu ile yanındaki kameraman ve fotoğrafcı ile tartışmaya ardından da saldırmaya başladı. Bolgedeki bir iş yerinin guvenlik kamerası ile saniye saniye kaydedilen olayda 3 kişi kameraman Ercan Yuksel'i aralarına alarak yumrukladı. Avcılar'da kaza sonrası kameramana dayak Gozunden darbe alarak yaralanan Yuksel, cağrılan ambulansla İstanbul Universitesi Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın bildirilmesi uzerine sevk edilen polis, saldırgan 3 kişiyi yakalayarak gozaltına aldı. Hasan Canberk Savaşeri ve Mevlut Calışkan, 3 kişiden şikayetci olduklarını bildirdi. Şupheliler karakoldaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Baba Arslan Erdem serbest bırakılırken, oğulları Servet ile Deniz Erdem tutuklandı. Ameliyata alınan Ercan Yuksel'in gozunde ise ilk tespitlere gore yuzde 90 gorme kaybı tespit edildi. Gozunun son durumunun tespit edilmesi icin bir sure daha hastanede tutulmasına karar verilen Ercan Yuksel, yaşadıklarını anlattı. Yuksel, “Baba ve iki oğlu saldırgan tavırla bağırmaya başladı. Hakaret ve saldırgan tavırlarını surdurduler. Yapmayın derken bana yoneldiler. Gozumden ameliyatlıyım bana dokunmayın dedim. Kacmak istedim, kacamadım. Arabamızın onunde coktum gozumu korumaya calıştım. Alttan gozume bir yumruk vurdular. Ambulans cağrıldı, Cerrahpaşa'ya getirildim. Ameliyat edildim. O gozum kornea nakilliydi. Gozumu kaybettim, gozum gitti.” diye konuştu.