İstanbul cetin kar yağışıyla mucadele ederken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer'de bir balıkcıda İngiltere'nin Ankara Buyukelcisi ile goruştuğu goruntuler halk tarafından tepki toplamıştı. Kamuoyuna yansıyan mobese goruntuleri ile ilegili TBMM Başkanı Mustafa Şentop şu ifadelere yer verdi; "Goruntulerin hangi kamerayla cekildiğini bilmek gerekiyor. Mobese kamerası olduğunu kesin olarak teyit etmek gerekiyor. Mobese iddiası var ama bunun incelenmesi gerekiyor. Sanıyorum bununla ilgili hukuki bir surec yapılacak. Televizyonlarda tartışma programlarında herkes kendi perspektifinde bir şeyler konuşuyor ama bunu yapmamak gerekiyor. Hukukun siyaseti somutlaştıran bir alan olduğunu goruyorum Ben siyaseti ve hukuku birbirinden ayırmıyorum esasen. Eğer siyaset bu zeminden ayrılarak yapılırsa o zaman havada kalıyor. Bundan ayrıldığınız takdirde o zaman olcu kacıyor. Yaşananlardan şupheli kurumlarımız bir ders cıkarıyorlar. Olayın sıcağı sıcağına yaşananlar bir kopuk tartışması. Bunlar zaman gelince yeni tartışmalarla geride kalır. Onemli olan gerekli dersleri cıkarmaktır, bu mutlaka yapılır. Calışmalar, incelemeler suruyor."
Mustafa Şentop, İBB Başkanı'nın balıkcıdaki MOBESE goruntuleri hakkında konuştu
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Mustafa Şentop, İBB Başkanı'nın balıkcıdaki MOBESE goruntuleri hakkında konuştu