İstanbul Arnavutkoy Merkez Mahallesi'nde dun saat 12.00 sıralarında bir binanın onune park edilmiş otomobilin uzerine catıdan buyuk bir kar kutlesi duştu. Tavanı coken otomobil kullanılamaz hale geldi. Olay anında kaldırımda yuruyen bir kız cocuğunun kıl payı kurtulduğunu soyleyen mahalleli Fazıl Bakrac, "Dun oradan ufak bir kar duştu. Gittim, 3 tane binanın da ziline bastım. Dedim 'kar geliyor. Bu arabaları buradan alın'. Hic kimse umursamadı. Biraz once de vurdu. Arabayı pert etti. Yapılacak bir şey yok. Binanın catısından duştu kar. Duşmeye de devam ediyor. Arkamda da araba var. Onun alınması gerekiyor. Benim dukkana bile vurdu. Bir kız cocuğu direkten dondu. Kıl payı gecti. Arabada artık yapılacak bir şey kalmadı. Binaların dibinde kimse araba bırakmasın. Karlar erimeye başladı. Cok buyuk hasarlar ortaya cıkacak. Şu anda catıdan kar dokulmeye devam ediyor." dedi. Kar kutlesinin otomobilin uzerine duştuğu anlar cevredekilerin cep telefonu ile guvenlik kamerasına yansıdı. Goruntulerde kar kutlelerinin otomobilin uzerine duştuğu ve yoldan gecen genc kızın şans eseri kurtulduğu goruluyor.