Oyuncu Burak Sergen, nisan ayında koronaviruse yakalanmıştı. Yoğun bakımda 1 ay yaşam savaşı veren Sergen, taburcu olduktan sonra haziran ayında kendisinden 28 yaş kucuk olan Nihan Unsal ’la evlenmişti. Gecen hafta Nihan Unsal ’ın İzmirli iş insanı Ozer Kacmaz ’la el ele cekilmiş fotoğrafları ortaya cıktı. Nihan Unsal goruntulerin eski olduğunu one surse de Burak Sergen boşanma davası acmıştı. Hastanede yattığı gunlerde cevresinden hic destek gormediğini belirten Sergen, "En zor gunumde Gizem ve evladım vardı yanımda. Onun dışında iki kişidir. Cevremden hic destek gormedim" ifadelerini kullandı. Sergen'in son donemdeki acıklamaları nedeniyle kendisiyle ilgili olumsuz bir algı oluşturulduğunu duşunen Unsal, mahkemeye başvurdu. Sergen'in hastalık surecinde yanında olduğunu dile getiren Nihan Unsal, "COVID'in en yaygın olduğu donemde hayatımı riske edip hastanede yanında kaldım. En kotu donemlerinde kimse yanında değilken ben onun yanındaydım" dedi. Kendisine karşı oluşturulan yanlış algıdan dolayı uzuntu yaşadığını acıklayan Unsal, avukatına talimat vererek Sergen'e dava actı. Uzaklaştırma kararı cıkarsa unlu oyuncu, boşanma aşamasında olduğu Nihan Unsal ile ilgili konuşamayacak.