Tuzla'da 10 Ocak 2021 tarihinde 29 yaşındaki avukat Dilara Yıldız, eski nişanlısı Oktay Donmez tarafından silahla vurularak oldurulmuştu. Olayın ardından gozaltına alınan Donmez, 'tasarlayarak oldurme', 'silahla yağmaya teşebbus', 'silahla cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hurriyetinden yoksun kılma' suclarından tutuklanmıştı. Şupheli sorgusunda, olaydan 1 yıl once avukat ararken tanıştıklarını ve aralarında duygusal yakınlık olduğunu soyleyerek, "Nişanlandık. Nişanlı olduğumuz sure boyunca almış olduğu para ve altınları vermedi. Olay gunu mekana gittiğimizde mafya kılıklı 2 adam yanımıza geldi. Bu adamların silahlı olduğunu duşundum. Karşımda oturan genc adam ayağa kalkınca bana sıkacağını duşundum. Elimi belime atıp havaya 2 el ateş etmeyi duşunuyordum. O anda Dilara panikledi, ben de cinnet gecirdim ve ne olduğunu anlayamadım" demişti. Şupheli Oktay Donmez ’in cinayetten 10 gun once cilingire kapıyı actırarak Dilara Yıldız ’ın evine girdiği ve 10 gun boyunca Yıldız ’ın eve gelmesini beklediği ortaya cıkmıştı. Katledilen Avukat Dilara Yıldız'ın cinayet goruntuleri ortaya cıktı
Goruntulerde, bir restoranda Dilara Yıldız ’ın Oktay Donmez ’in yanında oturduğu, karşılarında ise başka bir şahsın bulunduğu goruluyor. Yıldız ’ın endişeli bir ifadeyle ellerini yuzune doğru goturduğu, telefonla goruşen şupheli Donmez ’in telefonu kapatıp bir anda ayağı kalktığı, Dilara Yıldız ’ın şupheliye engel olmaya calıştığı, Donmez ’in Yıldız ’ı yere doğru ittiği, yere duşen genc kadına peş peşe ateş ettiği goruluyor. Bu sırada mekanda bulunan 2 şahsın da kacarak uzaklaştığı, peşlerinden giden şuphelinin onlara doğru ateş ettiği, daha sonra polis ekiplerinin geldiğini fark eden şupheli Donmez ’in yere doğru yuzustu yatarak teslim olduğu yer alıyor.

Goruntulerde, bir restoranda Dilara Yıldız ’ın Oktay Donmez ’in yanında oturduğu, karşılarında ise başka bir şahsın bulunduğu goruluyor. Yıldız ’ın endişeli bir ifadeyle ellerini yuzune doğru goturduğu, telefonla goruşen şupheli Donmez ’in telefonu kapatıp bir anda ayağı kalktığı, Dilara Yıldız ’ın şupheliye engel olmaya calıştığı, Donmez ’in Yıldız ’ı yere doğru ittiği, yere duşen genc kadına peş peşe ateş ettiği goruluyor. Bu sırada mekanda bulunan 2 şahsın da kacarak uzaklaştığı, peşlerinden giden şuphelinin onlara doğru ateş ettiği, daha sonra polis ekiplerinin geldiğini fark eden şupheli Donmez ’in yere doğru yuzustu yatarak teslim olduğu yer alıyor.