Yeşilcam'ın '4 Yapraklı Yonca'sından biri olan Fatma Girik hayatını kaybetti. Acı haberin ardından acıklama yapan Hulya Kocyiğit, yayında konuşmakta gucluk gecerek gozyaşlarına boğuldu. Kocyiğit, "Başımız sağolsun. Benim cok cok sevdiğim bir arkadaşımdı. Onu kaybettiğimize inanamıyorum. Onu sık sık ziyaret ederdim. Konuşabilmek icin kendimi toparlamaya calışıyorum. Bir ay kadar once kendisini ziyaret etmiştim. Cok iyiydi. Aklı başındaydı. Yuruyemiyordu, onun icin fizik tedavi goruyordu. Beni sonra ararsanız daha iyi olacak." dedi. Canlı yayınına bağlanan Cuneyt Arkın, ağlamaktan konuşamadı. "İnanamıyorum. Bağıra bağıra ağlamak istiyorum. Gitti yureğim yanıyor. Yureğim yanıyor. Ah ah gitti gitti... Allahım sabır versin. Gozumun onunde o mavi bakışları, o yiğit halleri. Tanıdığım en cesur insandı Oylesine zarif, ince, dunyalar guzeli hanımefendiydi o. Canım Canım canım..." diyerek acısını dile getirdi. Perihan savaş da Fatma Girik ’in olumunun ardından gozyaşları icinde şu acıklamaları yaptı: ‘Sozun bittiği yerdeyiz aslında Turk sineması gercekten cok onemli bir değerini daha kaybetti. Ben kendisi ile bir film cektim. Cok sevecen cok cana yakın filmdeki butun kıyafetlerimle makyajımla kendisi ilgilendi. Kardeşini oynuyordum onun gercekten cok uzgunum. Soyleyeceklerim bu kadar. ’