Bursa ’da, koronavirusle mucadele kapsamında toplumsal bağışıklığı artırmak hedefiyle mobil aşılama ekiplerince, aşı polikliniklerine gidemeyen yaşlı ve evde sağlık hizmetlerinden yararlanan vatandaşları evlerinde aşılıyor. Hekimlik mesleğine 51 yılını veren 101 yaşındaki Goğus Hastalıkları Uzm. Dr. Galip Uzunca, gecen hafta yazdığı mektubun sağlık mudurluğune mektup yazdı. Mektubun ulaşmasının ardından İl Sağlık Muduru Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, aşı ekibiyle birlikte Uzunca ’yı evinde ziyaret etti. Dorduncu doz hatırlatma aşışını yaptıran Uzm. Dr. Uzunca ’nın aşısını yaptırmayanlara ve genclere ornek olduğunu belirten Dr. Yavuzyılmaz, “Bugun meslek buyuğumuz olarak sizi ziyaret etmek istedim. Bana gonderdiğiniz mektubun, hem yazı sitiline hem de iceriğine hayran oldum. Ozellikle ziyarete gelmek istedim. Kitaplarınız icin de teşekkur ederim. Cok mutlu oldum. Allah sağlıklı uzun omurler versin. Bu sıkıntıları da atlatalım sizi mudurluğumuzde de misafir edelim. Sizin gibi bir meslek cınarımız, bizim icin ayrı bir kıymet.” dedi. Uzm. Dr. Uzunca ise, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, İl Sağlık Muduru Dr. Yavuzyılmaz ’a ve pandemi doneminin kahramanları sağlık calışanlarına teşekkur etti. Bursa ’da, 101 yaşındaki doktor 4 ’uncu doz aşısını oldu ViDEO