Isparta ’nın Sav kasabasında tavuk işiyle uğraşan vatandaşın kumesine 2 tane sokak kopeği girdi. 19 tane tavuk bulunan kumese giren kopekler 2 tavuğu oldururken 1 horozu da yaraladı. Komşusunun kumesine kopek girdiğini goren Ayşe Işık ise eline sopa alarak sokak kopeklerini kovaladı. 10 yaşındaki Mustafa Fatih Altuğ onceden kopekleri cok sevdiğini belirtirken, artık kopeklerden korktuğunu soyledi. Altuğ “Eskiden kopekleri cok seviyordum ama gecenlerde beni pitbull cinsi bir kopek kovaladıktan sonra kopeklerden korkmaya başladım, dun de sahipsiz kopekler kumesimize girdi 2 tavuğumuzu oldurdu 1 tane de horozumuzu yaraladı. Kopeklerden iyice korkmaya başladım” dedi. Komşusunun kumesine giren 2 tane sokak kopeğini kovalamak icin tek başına kumese giren Ayşe Işık ise, “Mahallemizde cok sahipsiz kopek var dun komşumuzun kumesine giren kopekleri kovaladım ama 2 tane tavuğu oldurmuşler. Mahalle sakinleri olarak yardım istiyoruz cok sayıda başıboş gezen kopek var. Korkumdan kendi kumesimdeki tavukları salamıyorum, buna bir care bulunmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.