Erzincan Merkeze bağlı Aslahlı Mahallesi'nde evli ve 2 cocuk babası emekli memur Faik Akın, Binali Yıldırım Universitesi Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ağız Diş ve Cene Cerrahisi Bolumu'ne diş tedavisine gitti. Akın'ı muayene ettikten sonra cekilen rontgen filmini inceleyen Dr. Oğretim Uyesi Yakup Gulnahar, yanağında bir parca olduğunu belirledi. Dr. Gulnahar'ın mıknatıs ile yaptığı kontrolde parcanın metal olduğu tespit edildi. Dr. Gulnahar, ameliyat ile Akın'ın yanağındaki metal zincir parcasını aldı. Diş tedavisine gelince metal parcanın rontgen ile gorulduğunu belirten Faik Akın "Dr. Oğretim Uyesi Yakup Gulnahar, ağzımdaki şişliğin implant parcası olup, olmadığını sordu. Ben de kendisine implant yaptırmadığımı soyledim. Sonra aklıma 15 yıl once yaşadığım hızar kazası geldi ve doktora anlattım. Yakup bey, mıknatıs ile kontrolu sonrası yanağımdaki parcanın metal olduğunu belirledi. 15 yıl once benzinli hızar ile calışırken zincir koparak ceneme carpmıştı. Parca yanağıma girmiş ve bunu fark etmemişim. 15 yıl yanağımdaki bu şişlikle yaşadım. Başarılı bir operasyon ile aldılar. Şu anda hicbir şeyim yok" dedi. Dr. Oğretim Uyesi Yakup Gulnahar da "Faik bey, rutin diş tedavisi icin bize geldi. İstenilen rontgen filminde bir cisme denk geldik. Kendisine 'İmplant yaptırdınız mı?' diye sordum. 'Hayır' dedi. Bu sefer, hasta gecmişinde yaşadığı bir kazadan bahsetti. Kontrol ettiğimiz de mıknatısın şişliği cektiğini gorduk. Başarılı bir operasyon ile demir parcasını aldık. Hasta şu anda gayet iyi" diye konuştu.