İstanbul ’un Esenyurt ilcesi Hadımkoy Yolu Caddesi uzerindeki bir mağazadan cıktıktan sonra yolun karşısına gecmeye calışan Turkmenistan uyruklu Babajan Bazarol, donuş yapmak isteyen B.H. yonetimindeki 27 EG 130 plakalı tırın altında kaldı. Talihsiz adam olay yerinde hayatını kaybederken, ihbar uzerine olay yerine cok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin yapmış olduğu incelemelerin ardından Babajan Bazarol ’un cansız bedeni morga kaldırıldı. Feci kaza anbean guvenlik kamerasına yansıdı. Esenyurt'ta yolun karşısına gecmeye calışırken tırın altında kaldı
Kaza esnasında iş yerinin onunde duran ve kazayı goren Ertuğrul Cağlar, “Ben burada arkadaşımla muhabbet ederken tır normal şekilde donuş yapıyordu. Vatandaş da karşıya gecmeye calışıyordu. Tır şoforu gormedi ve normal guzergahında gidiyordu. Tır carptı. Vefat eden kişiyi tanımıyorum. Ekiplerin incelemesi burada devam ediyor, savcı geldi. Biz ilk kaza anında adamın bayıldığını sandık ama vefat etmiş.” dedi.
Yine kaza anında olay yerinde olan Metin Karaca, “Karşı kaldırımdan orta gobeğin uzerine cıktı. Trafik kurallarına uymayarak yolun ortasından yurumeye başladı ve tır şoforune yeşil ışık yandı, donerken kendisini goremeyip uzerinden gecti. Yaya yolun ortasından yuruyordu, kaldırıma cıkmadı.” şeklinde konuştu. 
Kaza esnasında iş yerinin onunde duran ve kazayı goren Ertuğrul Cağlar, “Ben burada arkadaşımla muhabbet ederken tır normal şekilde donuş yapıyordu. Vatandaş da karşıya gecmeye calışıyordu. Tır şoforu gormedi ve normal guzergahında gidiyordu. Tır carptı. Vefat eden kişiyi tanımıyorum. Ekiplerin incelemesi burada devam ediyor, savcı geldi. Biz ilk kaza anında adamın bayıldığını sandık ama vefat etmiş.” dedi.