Beşiktaş, Super Lig Ahmet Calık Sezonu'nun 23. haftasında Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Mucadelenin ardından Beşiktaş Teknik Direktoru Onder Karaveli, acıklamalarda bulundu. Macın 11'inde Larin'e yer vermemesiyle ilgili soruya ise, "Sadece oyun planı. Bir sakatlığı yoktu. Oyun planı uzerinden bugun başka oyuncuları kullandık. Kazanıp donmeliydik. Beraberlik icin cok uzgunum. Penaltı kararıyla da ilgili bir şey soylemek istemiyorum." şeklinde yanıt verdi.
Karaveli acıklamalarının devamında, "Oyundan duştuğumuzu duşunmuyorum. Oyunun boyu uzadı, gecişli oyuna donuldu. Oyuncularımız ikinci golu atmak icin reaksiyon gosterdi. Sonuc nedeniyle uzgunum. Rakipten fazla gol pozisyonu bulduk. İstanbul'a kazanarak donmeliydik. Penaltı pozisyonuyla ilgili olarak bir şey soylemek istemiyorum. Macın buyuk bir bolumunde oyunun hakimiyeti bizdeydi. Oyun planımız sebebiyle bugun başka oyuncularımızı kullandık. İstanbul'da muhtemel olumsuz hava koşulları nedeniyle calışmalarımızın sekteye uğramasını istemediğimiz icin Antalya'da calışacağız. Orada daha iyi bir ortam olacağını duşunuyoruz. Cok calışmamız gerekiyor. Oynanan oyunla yetinmememiz gerekiyor. İyi yaptıklarımızı daha iyi, kotu yanlarımızı da iyi hale getirmeye odaklanacağız." İfadelerini kullandı.