İstanbul Ataşehir Yenişehir Mahallesi Turgut Ozal Bulvarı ’nda dun saat 14.00 meydana gelen kazada, Turgut Ozal Bulvarı ’nda seyir halinde olan otomobil surucusu freni boşalınca direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle bariyerlere carparak takla attı. Olayı goren cevredekiler polis, ambulans ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Fakat ehliyeti olmadığı iddia edilen otomobil surucusu, olay yerinden hızla kactı. Kısa surede olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde surucunun olmadığını gorunce calışma başlattı. Aracın takla attığı anlar ise guvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kaza anlarını goren ve ekiplere haber veren Demet Yalcın, “Ben burada telefonla konuşuyordum. Bir anda arac, sol şeritten, karşı yoldan geldi ve tepetaklak oldu. Ondan sonra polis ekiplerine haber verdim. Daha sonra surucu buradan cıktı. Yolda tuzlama yapan calışanlarla konuştu. Daha sonra da ambulans, polisler geldiğinde zaten gormedim. Bir yerlere gitti, gozden kayboldu kactı sanırım.” dedi. 
Vatandaşlardan Kaşif Oztepe ise, “Kaza 2 saat once oldu. Sanırım aracın freni boşalmış. Arac bariyerlere girdiği zaman takla attı. Benim gorduğum oydu. Daha sonrasında polis ekibi, ambulanslar geldi ama aracın şoforu bulunmadı. Kacmış herhalde bilmiyorum. Şoforu kimse gormedi. Nerede olduğu belli değil. Herhalde kaza yapınca olay yerinden kactı. Muhtemelen belki ehliyeti de yoktur.“ ifadelerini kullandı.

Vatandaşlardan Kaşif Oztepe ise, “Kaza 2 saat once oldu. Sanırım aracın freni boşalmış. Arac bariyerlere girdiği zaman takla attı. Benim gorduğum oydu. Daha sonrasında polis ekibi, ambulanslar geldi ama aracın şoforu bulunmadı. Kacmış herhalde bilmiyorum. Şoforu kimse gormedi. Nerede olduğu belli değil. Herhalde kaza yapınca olay yerinden kactı. Muhtemelen belki ehliyeti de yoktur.“ ifadelerini kullandı.