Ordu'nun Unye ilcesi Belediye Caddesi'nde Adnan B., icinde bankadan cektiği 22 bin 200 lira bulunan poşeti kaldırımda duşurdu.Unye Belediyesi Temizlik İşleri Mudurluğu ’nde calışan temizlik gorevlisi Şakir Hatipoğlu (42), bir sure sonra poşeti fark etti. Once cop sanan Hatipoğlu, ardından poşeti kontrol ettiğinde parayı fark etti. Hatipoğlu, parayı alıp Unye Belediyesi Zabıta Mudurluğu ’ne goturdu. Ordu'da temizlik işcisi 22 bin 200 lirayı sahibine teslim etti
PARA, SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ Bir sure sonra parayı duşurduğunu fark eden Adnan B. yardım istemek icin Zabıta Mudurluğu'ne gitti. Adnan B., parasının bulunduğunu oğrendi. Yapılan inceleme ve tespitler sonunda para, sahibine teslim edildi. Unye Belediye Başkanı Huseyin Tavlı, duyarlı tavrından dolayı Şakir Hatipoğlu'nu altınla odullendirdi.
Tavlı, "Temizlik İşleri Mudurluğu personelimiz Şakir Hatipoğlu bizleri gururlandırdı. Davranışıyla kamu gorevlisi olmanın gerekliliklerini de yerine getirdi. Unye Belediyemizdeki tum personel arkadaşlarımızın da aynı hassasiyetle gorevlerini yerine getirdiğinin altını cizmek istiyorum. Şakir Hatipoğlu kardeşimiz bu davranışıyla onlara ayrıca ornek oldu. Bu ornek davranışından dolayı kendisine cok teşekkur ediyorum" dedi. Şakir Hatipoğlu, supurgeyle aldığı poşetin ağır gelmesiyle icine baktığını ve paraları gorduğunu anlatarak, "Unye Belediyesi'nde temizlik gorevlisi olarak calışmaktayım. Her zamanki gibi sabah gorevime başladım. Kendi bolgem olan Belediye Caddesi'ni supururken yerde siyah bir poşet olduğunu gordum. Poşeti supurgemle aldım. Biraz ağır geldi. İcinde onemli bir evrak olduğunu duşunerek baktım ve para olduğunu gordum. Hemen belediyemizin Zabıta Mudurluğu'ne giderek parayı teslim ettim. Ben gorevimi yaptım. Kim olsa aynı şeyi yapar. Daha once başıma boyle bir şey gelmemişti. Bu durumu goren arkadaşlarım beni arayarak tebrik etti. Guzel duygular icinde, sevincliyim. Unye Belediye Başkanımız da bizi makamında ağırlayarak tebrik etti. Guzel bir anı oldu. Kendim adına gurur verici bir durum oldu" şeklinde konuştu. 
PARA, SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ Bir sure sonra parayı duşurduğunu fark eden Adnan B. yardım istemek icin Zabıta Mudurluğu'ne gitti. Adnan B., parasının bulunduğunu oğrendi. Yapılan inceleme ve tespitler sonunda para, sahibine teslim edildi. Unye Belediye Başkanı Huseyin Tavlı, duyarlı tavrından dolayı Şakir Hatipoğlu'nu altınla odullendirdi.