ABD ’nin Batı Virginia eyaletinde yer alan Kanahwa ilcesindeki Dunbar ’da su kesintisi ile ilgili canlı yayına bağlanan WSAZ-TV muhabiri Tori Yorgey ’e yayın sırasında SUV tipi arac carptı. Aracın carpması ile kameranın kadrajından kaybolan Yorgey, saniyeler icinde yeniden kameranın karşısına gecerek hicbir şey olmamış gibi yayına devam etti. Studyoda bulunan haber spikeri Tim Irr ise, başlangıcta ne olduğunu anlayamazken, Yorgey, Irr ve izleyiciye iyi olduğunu bildirerek, "Aman Tanrım! Az once bir araba carptı bana, ama iyiyim. Az once bir araba carptı, ama iyiyim Tim" ifadelerini kullandı. Irr ise Yorgey ’e "Vay canına, bu senin icin televizyonda bir ilk, Tori" dedi. Irr, Yorgey ’e ne olduğunu anlamadığını ve kendisini bir anda ekrandan kaybolduğunu soylerken, Yorgey ise, “Tim ne olduğunu anlamadın bile. Tum hayatım gozlerimin onunden gecti ama bu canlı yayın ve her şey yolunda" dedi. ABD'de canlı yayında muhabire arac carptı Yorgey, kazanın ardından "Guvenli bir noktada olduğumu sanıyordum ama acıkcası kamerayı biraz hareket ettirmemiz gerekebilir" ifadelerini kullandı. Kazanın ardından arac surucusu Yorgey ’den ozur dilerken, Yorgey surucuye iyi olduğunu belirtti. Yayının ardından goruntuler, sosyal medyada gundem haline gelirken, sosyal medya kullanıcıları ise Yorgey'e gorevine bağlılığı nedeniyle ovgu yağdırdı. Yorgey ’in yayının ardından tedbir amaclı hastaneye goturulduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.