İstanbul'un Kartal ilcesinde aile sağlığı merkezinde meydana gelen vahşi cinayetin ardından kacan şupheli Rahmi Uygun, polis ekipleri tarafından Bağcılar'da gozaltına alındıktan sonra Asayiş Şube Mudurluğu'ne getirildi. Şupheli Rahmi Uygun, Konya'dan arac kiralayarak geldiği arkadaşı Musa T. ile birlikte Asayiş Şube Mudurluğu'nun 3. katında bulunan Cinayet Buro Amirliği'ne cıkarıldı. Şuphelinin ilk verdiği ifade de ortaya cıktı. Kendisini yakalayan polislere olayı anlatan Rahmi Uygun, Hemşire Omur Erez'le iki yıl once internet uzerinden tanıştığını ve aralarında gonul ilişkisi olduğunu iddia etti. Şupheli Rahmi Uygun "Bir yıl once ayrılmıştık. Ancak birlikte olduğumuz donemde ona borc olarak verdiğim 200 bin lirayı geri vermedi. Ondan defalarca istememe rağmen her seferinde beni oyaladı. Son telefonla konuşmamızda bana hakaret edince İstanbul'a gelmeye karar verdim" dediği oğrenildi. Arkadaşı Musa T. ile birlikte kiraladıkları otomobille İstanbul'a geldiklerini anlatan Rahmi Uygun "Onunla konuşup paramı almaya calışacaktım. Ancak yine aramızda tartışma cıktı. Beni rencide edecek kelimeler kullandı. Bir anda kendimi kaybettim" dediği belirtildi. Hemşire Omur Erez'in oldurulmesiyle ilgili iki şuphelinin işlemleri Cinayet Buro Amirliğinde devam ediyor. Kartal'da hemşireye saldırı anı Kartal ’da, sağlık calışanı başından vurularak olduruldu