Kocaeli'de yaşayan 9 ’uncu sınıf oğrencisi S.N.R., arkadaşı S.K.'nin babası O.K. tarafından cinsel tacize maruz bırakıldığını iddia ederek, suc duyurusunda bulundu. Genc kızın şikayeti uzerine şupheli hakkında "zincirleme şekilde cinsel taciz" ve "kişiyi hurriyetinden yoksun bırakma" sucundan dava acıldı. Davanın ilk celsesi, Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde gorulmeye başlandı. Duruşmaya tutuksuz sanık O.K., taraf avukatları ve aileler katıldı. Mağdur S.N.R ise psikolog eşliğinde SEGBİS ile duruşmaya katıldı. Sanık O.K.'nin, en yakın arkadaşının babası olduğunu soyleyen S.N.R., “Sanık O.K., bana surekli fiziğimin cok guzel olduğunu soyleyerek, dar kıyafetler giymemi istiyordu. Bir gun arkadaşım S.K. ile evlerinde yatıyorduk. Beni mutfağa cağırarak tacizde bulundu, eşofmanımı indirerek ozel bolgelerimi elledi, sonra ses gelince toparlandı. 2 hafta gectikten sonra arkadaşım S.K. ’nin evinden eşyalarımı almaya gittim. Sanık O.K. kızının evde olduğunu soyleyince iceri girdim ancak S.K. evde değildi. S.K. eve gelince eşyalarımı alıp hemen evden cıktım. Kendisi uyuşturucu iciyordu, bize de vermek istedi ancak biz almadık. Kuzenim bize geldiğinde ortak arkadaşımız olan S.K. ’nin evine gideceğini soyledi. Ben de gitmemesi gerektiğini dile getirdim. Sinir krizi gecirmem dolayısıyla durumdan şuphelenen kuzenime olayları anlattım ve bu şekilde suc duyurunda bulunduk.” dedi. Sanık O.K. ise savunmasında, S.N.R. ile kızının aynı yaşta olduğunu belirterek, “S.N.R. surekli bize gelip giderdi. Bizde kalmışlığı da olmuştur ancak kendisinin dediği gibi bir olay olmamıştır. Ust katımda annemlerin evinde kalıyorlardı. S.N.R. ’nin alkol ictiğini duyunca kızımla arkadaşlık etmesini istemedim. Kızım bu durumu S.N.R.'ye soyledi ancak bizim eve gelmeye devam etti. Ben S.N.R. ’ye karşı 'senin popon cok buyuk, goğus hatların cok belli oluyor, benimle birlikte ol' gibi şeyler soylemedim. Mağdurun mutfakta olduğunu beyan ettiği şeyler gercek değildir. Mutfağın kapısı dahi yoktur, kapıyı kapatıp ona cinsel tacizde bulunmam soz konusu dahi değildir. Biz S.N.R. ’nin ailesiyle goruşmuşluğumuz vardır onlar bize mangal yakmaya gelmişti ancak ben onlara hic gitmedim. S.N.R. ’nin sigara ve alkol ictiğini oğrendiğimden ve kızımın onunla goruşmesini istemediğimden dolayı bana iftira atmaktadır. Sucsuzum, beraatimi talep ediyorum.” diye konuştu. Mahkeme heyeti, avukatların sure talep etmesi uzerine sanığın tutuksuz yargılanmasının devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.
Kocaeli'de 9 ’uncu sınıf oğrencisine cinsel taciz iddiası
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Kocaeli'de 9 ’uncu sınıf oğrencisine cinsel taciz iddiası