Adana'nın Seyhan ilcesi Barış Mahallesi'nde poğaca almak icin fırına giden Mucahit Toraman, otomobille gelen kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Tabancayla karşılık veren Toraman, başına isabet eden kurşunla kanlar icerisinde yere yığıldı, şupheliler ise kactı. Bir sure sonra olay yerine gelen 3 kişi, otomobille Toraman ’ı bir ozel hastaneye goturdu. Ameliyata alınan Mucahit Toraman, kurtarılamadı. Olayla ilgili calışma başlatan Cinayet Buro Amirliği ekipleri, guvenlik kamerası goruntulerinden, şuphelilerin, Toraman ile aralarında husumet bulunan ve sık sık tartışıp birbirlerinin evini kurşunlayan Rıfat Ozay ile arkadaşları Gokhan Ozdemir ve Tarık Baydar olduğunu belirledi. Duzenlenen operasyonla şuphelilerden Gokhan Ozdemir ve Tarık Baydar ile onların saklanmasına yardımcı olan Arif O. yakalandı. Rıfat Ozay'a ise henuz ulaşılamadı. Olay gunu şuphelilerin, ciğer yemek icin evden cıktığı, Toraman'ı gorunce de aralarında tartışma yaşandığı belirlendi. Rıfat Ozay'ın otomobilden inip tabancayla ateş ettiği, Toraman'ın da karşılık vermesiyle kacarken duştuğu tespit edildi. Bunun uzerine Ozdemir'in otomobilden inip ateş actığı, kurşunun Toraman'a isabet ettiği saptandı. Olayın ardından şuphelilerin kacıp otomobili ara sokağa park ederek tekrar geri donduğu ve Toraman'ı alıp, hastaneye bıraktıktan sonra kactıkları ifade edildi. Gokhan Ozdemir'in ifadesinde, "Rıfat aractan indi ve Mucahit ile tartışmaya başladılar. Sonra birbirlerine tabancayla ateş actılar. Ben de ortamı yatıştırmak icin aractan indim. Mucahit ateş etmeye devam edince, kendimi korumak icin ben de sıktım. Otomobile binip kactık. Aracı ara sokağa park edip geri donduk. Mucahit'i olay yerine geldiği kendi otomobiline alıp, hastaneye bırakıp tekrar kactık" dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şuphelilerden Gokhan Ozdemir ile Tarık Baydar cıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, Arif O. ise 10 bin TL kefaletle serbest bırakıldı. Rıfat Ozay'ın yakalanması icin calışmaların surduğu bildirildi.