Antalya'nın Serik ilcesinde annesi Derya Babayiğit ile yaşayan işitme engelli Nihal Babayiğit, pazar gunu oğle saatlerinde, anneannesine gideceğini soyleyerek evden ayrıldı. Kızlarından haber alamayan aile, polise başvurdu. Polis arama başlatırken, aile kayıp başvurusunda bulundukları Nihal'in bulunması icin yardım istedi. Polis arama calışmalarını surdururken Nihal, dun akşam saatlerinde Gazipaşa'da bulundu. Evden ayrılmasının ardından ailesinin yardım cağrısını oğrenen Nihal, Gazipaşa'da polise başvurdu. Gazipaşa İlce Emniyet Mudurluğu ekipleri 4 gundur haber alınamayan Nihal Babayiğit'in ifadesine başvurdu. Nihal ifadesinde, "Evden ayrıldıktan sonra annemin, benim bulunmam icin yardım istediğini gordum. Gazipaşa'da polise gittim. Sosyal medyada tanıştığım Batmanlı arkadaşımın yanına gitmeye calışıyordum. Onunla evlenmeyi duşunuyordum dedi. Polisin aileye haber vermesinin ardından Serik'ten Gazipaşa'ya gelen baba Vedat Babayiğit ve akrabaları, Nihal ile buluştu. Polis işlemlerin ardından Nihal'i aileye teslim etti. Vedat Babayiğit, Allahın izniyle bulduk. Cok sevincliyiz. Bugun 4'uncu gun. Bulunmasa kahrolurduk. Gazipaşa İlce Emniyet Mudurluğu personeline de cok teşekkur ediyorum" diye konuştu.