Son gunlerde cok konuşulan konulardan biri de taksi ucretlerindeki artış. 15 TL olan indi bindi ucretinin 20 TL'ye cıkarılmasının ardından Başakşehir'de arbede yaşandı. Gectiğimiz gunlerde yabancı uyruklu bir şahıs taksiye bindi. Kısa mesafe sonrasında taksiden inmek isteyen şahıstan taksi şoforu Burkay Kavak (23) 20 TL ucret istedi. Fiyatı duyunca sinirlenen yolcu, taksi şoforune saldırmaya başladı. Yolcudan yumruk yiyen şofor, yere yığıldığı halde yolcudan darbe almaya devam etti. Cevredeki diğer taksicilerin durumu fark etmesi uzerine yolcu kacarken, yaralanan Kavak ise hastaneye kaldırıldı. Oğlu gibi taksicilik yapan baba Recai Kavak, saldırgan yolcunun bulunması icin yetkililerden yardım isteyerek, "24 yıldır taksiciyim, oğlum da taksicilik yapıyor. Yabancı uyruklu biri bugun kısa mesafe icin oğlumun taksisine biniyor. İndi bindi 20 lira olduğu icin oğlum duğmeye basıyor, 20 lira yazıyor. O, 20 lirayı kabul etmiyor, oğluma yumruk atıyor. Oğlum kendini korumak icin aşağı iniyor, orada neler olduğunu hatırlamıyor. Ben emniyet guclerinden rica ediyorum. Biz ekmeğinin peşinden koşan insanlarız. Biz dolandırıcı, hırsız değiliz. Lutfen bu işin peşini bırakmasınlar. Benim oğluma bunu yapanı bulsunlar. Benim oğluma yapan başkasına da yapar. Daha once gorduk, gasplar, oldurmeler. Yumruk atıyor, cocuk kendini arabadan dışarı atıyor zaten. Bilincini kaybediyor, ne olduğunu hatırlamıyor zaten. Her tarafı yara bere icinde, burnu kırık, elmacık kemikleri kırık. Lutfen bu işe bir cozum bulsunlar. Ne yapalım, olelim mi? Benim oğlum olsun mu? Bugun oğluma bunu yapan yarın belki başka bir meslektaşıma başka şeyler yapacak" şeklinde konuştu.