Eskişehir ’de temizlik işi yapan Seher Sarıkaya, sosyal medyada iş ilanlarına bakarken, “Pazar gunu ev temizliği yapılacak.” diye paylaşım yapan Sevcan U. isimli şahsa mesaj yoluyla ulaştı. Temizlik yapılacak evin adresini oğrenen Sarıkaya, ucret konusunda da anlaşmaya vardığı Sevcan U. ’nun mesajlaşma esnasında yazdığı, “Gel beraber calışalım, gunluk bin TL kazanırsın.” teklifi karşısında şoke oldu. Sarıkaya, Sevcan U. İsimli şahsın kendisine attığı mesajları sosyal medyadan, “İnsanlar bu kadar kotu olmak zorunda mı?” ifadeleri ile paylaştı. Ahlaksız teklifle karşılaşan Seher Sarıkaya, “Bazen gercekten kelimeler kifayetsiz kalıyor. İnsanlar ekmek parası kazanmak icin verdikleri mucadele bu olmamalı. İnsanlar bu kadar kotu olmak zorunda mı? Ben temizlik işiyle uğraşıyorum. Sosyal medyadan da gunluk iş bakıyordum. Sevcan U. ’nun temizlik işi ilanını gorunce mesaj attım. Fiyat konusunda anlaştık. Sonra ‘ben evde calışıyorum evde muşterim var, gitsin yazacağım ’ dedi. Ben de o an yaptığı iş doğrultusunda şuphelendim. Sonrasında bana ‘evli misin ’ diye sordu. O an niyetini anladım. Bana ‘gel beraber calışalım gunluk bin TL kazanırsın ’ diye ahlaksız teklifte bulundu. Şok oldum ve hemen tersleyip konuşmayı bitirdim. Boyle olaylarla vatandaşlar cok sık karşılaşıyor. Bu tur olayların son bulmasını diliyorum.” diyerek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.