Bakırkoy ’de bir alışveriş merkezinde kendisine yuruyen merdivende carptığı gerekcesiyle 11 yaşındaki T.C.S. ’yi darbeden Ayhan Karaca,hakim karşısına cıktı. 55 ’nci Asliye Ceza Mahkemesi ’ndeki yargılamada taraflar yazılı savunmalarını sundu. Mahkemeye yazılı savunma sunan T.C.S, şu ifadeleri kullandı: "Arkadaşımla AVM ’nin tuvaletine gittiğimizde yanımıza gelen kıvırcık saclı bir adam ensemizden tutup ‘siz o cocuklarsınız, gecen gun burada yanınızda başka cocuklar vardı bana el hareketi yapmıştınız ’ dedi. Ben kendisine ‘ben seni tanımıyorum abi ’ dedim.
Biz boyle soyleyince bizi bıraktı. Adının sonradan Ayhan Karaca olduğunu oğrendiğim kişinin yanına gittim. Yanımdaki arkadaşım Mehmet o sırada bu iki adama karşı alaycı şekilde dans edip garip hareketler yaptı. Kıvırcık saclı o sırada arkadaşının yanından ayrıldı. Ayhan denilen adam bize donup bakmaya başladı ve ‘gel gel ’ der gibi el işareti yaptı. Biz korkup kacmaya başladık. Sonra bir anda karşımıza cıktı ve beni yakaladı, Mehmet kacıp uzaklaştı. Ayhan Karaca isimli şahıs beni yakalayıp, omzumdan tutup yere attı. Bakırkoy ’de, AVM ’de 11 yaşındaki cocuğu darbeden şahsa hapis cezası
Ben yerdeyken sırtıma, belime ve kalcama tekme attı. Beni darbettikten sonra kacmaya başladı, oradaki sivil polisler bu adamı yakaladılar. Beni neden darbettiğini bilmiyorum. Arkadaşlarım daha once kendisine alaycı hareketler yaptığı icin beni de o gruptan biri sanmış olabilir. Şikayetciyim.”
Sanık Ayhan Karaca yaptığı yazılı savunmada, şunları kaydetti: "Biz AVM icerisinde gezinirken yuruyen merdivenden ust kata cıkarken isimlerini olay sebebi ile oğrendiğim T.C.S ve arkadaşı Mehmet ust kattan aşağı inmekteydiler. Arkadaşım Kaspar Akgun'un omzuna ve koluna dokunarak ve zıplama sesi cıkartarak aşağıya doğru inmeye devam ettiler. Daha sonra bu cocuklarla tuvalette karşılaştık. Onlara "O merdivendeki cocuklar sizdiniz değil mi ?" diye sorduk, "Evet bizdik abi" dediler. Kendilerine tanımadıkları insanlara bu tarz hareketler yapmamalarını, ters birisine denk gelebileceklerini soyledim. Ellerimi yıkarken cocuklardan biri kalca kısmıma dokunarak beni taciz etti ve kactı. Cocuk olması sebebiyle cinsel bir taciz olmadığını sadece beni sinirlendirmeye calıştıklarını duşunduğumden cok umursamadım. Lavabodan cıkıp ilerledikten sonra aynı cocuklar arkamızdan "abi, abi" şeklinde bağırdıklarını duydum. Kendilerine donduğumuzde ise kactılar. Cocuklar surekli bize bağırarak sesleniyorlardı. Bakınca da nanik işareti yapıp kacıyorlardı. Bu şekilde bizi takip edip butun herkesin icinde rezil ediyorlardı.
Ben arkadaşıma, "Sen buralarda bekle ben bunları atlatıp geleyim." dedim ve arkadaşımın yanından ayrıldım. Ben daha sonra alt katlara inmeye başladım. Cocukların kovalamacası 2 kat alta kadar devam etti. En alt katta neredeyse koşar gibi cocuklardan kactım ama onlarda peşimden koşup tekrar aynı alay etmelerine devam ettiler. Bundan sonra koşeyi doner gibi yapıp mağaza girişinde saklanıp cocukları bekledim. Amacım cocukları yakalayıp soz ile uyarmaktı. Mağazanın girişinde beni gorunce tekrar kacmaya başladılar. Bu sefer ben de arkalarından koştum. Koşarken T.C.S. isimli cocuk yere duştu. O anda koşmanın verdiği adrenalin ile sinirlerime hakim olamayarak cocuğu silkeleyerek yerden kaldırdım ve ayağa kalkmamaya direnince tekrar yere bıraktım. Yere bıraktıktan sonra kaba etine bir tane tekme attım. Daha o anda yaptığımdan pişman oldum. Cocuklar anladığım kadarıyla sosyal medyada ‘Kışkırtma ’ denilen başka insanları sinirlendirmek uzerine kurulu olan bir akımı benim uzerimde denediler. Ben o kadar insanın arasında rencide edildim ve rezil oldum. Bu sebeple bir anlık kızgınlıkla tekme attım. Cocukların beni ne kadar sure ve mesafe takip ettikleri kamera kayıtlarında acıkca gorulecektir.” T.C.S. ’yi darbeden Ayhan Karaca, "kasten yaralama" sucundan 4 ay 20 gun hapis cezasına carptırıldı. Mahkeme heyeti, Ayhan Karaca ’nın sabıkasız olması nedeniyle hukmun acıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.