İstanbul Pendik'te 19 yaşındaki Muhammet Keleş, babası İsmail Keleş'e ait otomobili cadde uzerindeki bir marketin onune calışır vaziyette bıraktı. Yanındaki arkadaşıyla aractan inen Keleş, daha sonra cep telefonuyla otomobilin goruntulerini cekmeye başladı. Bu sırada kapuşonlu bir kişi ise yuruyerek otomobilin etrafında dolaştı. Durumu fark etmeyen Keleş markete girdi. Ardından kapuşonlu şupheli otomobile bindi ve olay yerinden uzaklaştı. Aracını yerinde goremeyen Keleş ise bir sure otomobilin peşinden koştu. Pendik'te marketin onunde bıraktığı aracı calındı Otomobil surucusu Muhammet Keleş, "Seyahat halindeydim, arkadaşımı gordum yol uzeri. Onunla onun iş yerine gittik. 'Ağabey, ağır bir şey var, onu eve goturelim.' dedi. Hazır elimde telefon vardı videosunu cekeyim dedim. Markete girdiğimde ise arkamı donduğumde arabanın olmadığını fark ettim. Kovaladım ama yetişemedim. 10 saniye icinde arabayı alıp gittiler. Sonradan polis karakoluna şikayetci oldum." dedi. Muhammet Keleş'in babası İsmail Keleş ise, "Dun talihsiz bir olay yaşadık. Allah'tan dileğim arabamız bulunsun. Daha once başıma hic boyle bir olay gelmedi ve ben de guvenlik kamerasını izledim. 10 saniye icinde gelip arabayı alıp gidiyor. Bir an once arabam bulunsun istiyorum." diye konuştu. Muhammet Keleş ve babası İsmail Keleş, Yenişehir Polis Merkezi'ne giderek şikayetci oldu. Polis şupheliyi yakalamak icin calışma başlattı.