Eskişehir'in Odunpazarı ilcesinde yaşayan Serdar Kozmez'ın, motosiklet takasıyla aldığı romork dikkat cekiyor. Kozmez, yaklaşık 2 yıldır evinin garajında sakladığı 1990 model otomobilden yapılmış romorku satılığa cıkardı ve buyuk ilgi topladı. Otomobilin tam halinin piyasa değeri 80 bin TL iken, ikiye bolunup romork haline getirilmesiyle birlikte 5 bin TL ’ye satılması dikkat cekti. Aradaki fiyat farkının, aracın motorunun, tavanının, on kısmının ve ruhsatının olmamasından dolayı kaynaklandığı oğrenildi. Bu tarz romorkların dekoratif olarak kullanıldığını soyleyen Kozmez, isteyen aracının arkasına da takabileceğini belirtti. Sağlık personeli Serdar Kozmez, "Romorku 2 sene once motosiklet takasıyla aldım. Fiyatını pek onemsemedim o yuzden 5 bin liraya satılığa cıkardım. Bunu genelde dekoratif olarak kullanıyorlar. İsteyen aracının arkasına takıp da kullanabilir. Romork 750 kilogramın altında olduğu icin ruhsatsız. O yuzden fiyatı uygun. Normalde bu aracın tam halinin piyasa değeri 80 bin TL, ama romork olarak 5 bin TL ’ye satıyorum" dedi.