beIN SPORTS yorumcusu Guntekin Onay, Beşiktaş'ın eski teknik direktoru Sergen Yalcın ile arasındaki konuşmayı anlattı. Guntekin Onay, Beşiktaş'ta son donemde ortaya cıkan genc oyuncu yapılandırmasıyla alakalı Sergen Hoca'nın ifadelerini şu şekilde aktardı: "Sergen Yalcın ile gecen hafta ici konuştuk. Uzun uzun konuştuk. Sergen Yalcın, butun bu genc oyuncu yapılanmasını, altyapı, oz kaynak nasıl adlandırırsanız artık, ben yaptım dedi. Onder Hoca'yı da getiren benim. Alt yapı organizasyonunu ve tum ekibi kuran benim. 3. sahayı takıma veren benim. Takımı Umraniye'ye getiren, tesisleri acan, fitness salonunu acan, butun bu planlamayı yapan benim dedi." 
Ote yandan A takımın başarılı isimleri Rıdvan ve Ersin konusunda da pay sahibi olduğunu soyleyen Sergen Hoca, icin Guntekin Onay konuşmasına şoyle devam etti: "Once Rıdvan ve Ersin'i kazandık. Planlama aslında gelecek yıla yonelik bir planlamaydı. Serdar icin, İlkhan icin ve diğer gencler icin planlama gelecek yıllar icindi dedi. Genc oyuncuyu kazanmak yavaş yavaş oluyor, bir anda sahaya suremiyorsunuz, bu bir projeydi ama ne yazık ki benim acımdan yarıda kaldı dedi. Mimarı benim demişti. Bu konuda biraz uzuntusu var, kamuoyunda farklı algılandı, yorumlandı. Onun da bilinmesini istiyordu." ifadelerini kullandı.

Ote yandan A takımın başarılı isimleri Rıdvan ve Ersin konusunda da pay sahibi olduğunu soyleyen Sergen Hoca, icin Guntekin Onay konuşmasına şoyle devam etti: "Once Rıdvan ve Ersin'i kazandık. Planlama aslında gelecek yıla yonelik bir planlamaydı. Serdar icin, İlkhan icin ve diğer gencler icin planlama gelecek yıllar icindi dedi. Genc oyuncuyu kazanmak yavaş yavaş oluyor, bir anda sahaya suremiyorsunuz, bu bir projeydi ama ne yazık ki benim acımdan yarıda kaldı dedi. Mimarı benim demişti. Bu konuda biraz uzuntusu var, kamuoyunda farklı algılandı, yorumlandı. Onun da bilinmesini istiyordu." ifadelerini kullandı.