İstanbul Beylikduzu Barış Mahallesi ’nde yaşanan hırsızlık olayında, bir sitenin bahcesinde park halinde bulunan motosiklet hırsızların hedefi oldu. Tekerinde zincir kilit bulunan motosikletin yanına gelen hırsızlar, bir sure etrafı kolacan ettikten sonra işe koyuldu. Demir makası ile motosikletin kilidini kıran şahıslar, duz kontak yaptıkları motosiklete binerek kactılar. Evine geldiğinde motosikletinin yerinde olmadığını goren Doğukan Ardıc, durumu hemen polislere haber verdi. Yıllarca calışıp aldığı motosikletinin hırsızlar tarafından dakikalar icerisinde calındığını soyleyen Doğukan Ardıc, "Ben gece yarısı buraya geldim ve motosikletimin olmadığını fark ettim. Guvenlik kamerasını incelediğimde iki şahsın motosikletimi caldığını gordum. İki kişi ellerinde demir makası ile gelerek motosikletin kilidini kırmış. O sırada biraz ses cıktığından oturu biraz ara vermişler, gidip geri gelmişler. Ardından motosikletime duz kontak yaptırarak kayıplara karışmış şahıslar. Tabi olayı gorduğumde hemen karakola gittim ve şikayetci oldum. Bir motosikleti bu kadar kısa surede calmak bence kolay bir şey değil. Siteye gelmeleri ve cıkmaları tam 17 dakika surmuş. Ben 3 yıl once motosikleti aldığımda 47 bin 700 TL ’ye almıştım. Aradan gecen uc yılda motosikletimin değeri 87 bin TL oldu. Artık ben bu motosikleti 6 yıl calışsam alamayacağım. Yani anlayacağınız 17 dakikada 3 yıllık emeğim gitti" dedi. Siteye gelen ekipler olay yerinde yaptığı incelemenin ardından motosikleti bulmak icin calışma başlattı.