Son donemde cesur sahne kıyafetleri ile sık sık adından soz ettiren Defne Samyeli, onceki akşam kızı Deren Talu ile Bebek Lucca ’da objektiflere takıldı. Mekandan cıkan ikili, şık giyim tarzları ile dikkatleri uzerine cekti. İzzet Yıldızhan ’ın “Burası Turkiye. Herkes bu topluma gore yaşamalı. Kulotla, mayoyla cıkmasınlar bir zahmet...” sozleri hakkında yorumu merak edilen Samyeli, “Ben insanların sahnede, sokakta, gunluk hayatlarında ya da herhangi bir yerde ne giydiklerine dair birilerinin ahlak bekciliği yapmasını son derece yanlış buluyorum. Herkes ne istiyorsa onu giyer.” dedi. “Ben kulotla sahneye cıkıyor diye algılanan bazı isimleri cok başarılı buluyorum ve yakıştığını duşunuyorum” diyen unlu isim, “Bana hic garip gelmiyor. Dunyanın her yerinde şov denen bir şey var. Başkalarının uzerinden, başkalarının kılığı, kıyafeti, sahne performansı uzerinden boyle birinin kendini yorum ve yargı mercii olarak insanları gormesini cok garipsiyorum.” ifadelerini kullandı. Bir muhabirin “Şu an biriyle birlikte olsaydınız ve sahne kıyafetlerinize karışsa izin verir miydiniz?” sorusuna ise Samyeli, “Hayır kesinlikle izin vermezdim. Evli olduğum donemlerde kızlarımın babası karışırdı ama oğrenerek bu yaşlara geldik. Bundan sonra oyle şeyler yok.” dedi.