İstanbul ’da, dun saat 16.0o sıralarında, TEM Otoyolu Hasdal-Okmeydanı bağlantı yolu Ankara istikametinde iddiaya gore, emniyet şeridinde ilerleyen 34 TGY 11 plakalı taksinin şoforu, bir anlık hamleyle orta şeritte ilerleyen Deniz P. (32)'nin kullandığı otomobilin onune gecti. Deniz P., taksiciye carpmamak icin aniden frene basınca, aracının kontrolunu kaybetti. Kontrolu sağladıktan sonra kornaya basıp camını acan Deniz P. taksiciye, "İkimizi de oldurecektin dikkat etsene.” dedi. Deniz P., bu sozlerin ardından taksi şoforunun hakaretlerine maruz kaldı. Hakaretlere rağmen Deniz P., camı kapatıp yoluna devam etmek istedi. Tacizini surduren taksi şoforu, otomobilin onune gecip ani frenler yaptı. TEM ’de taksi şoforunden, tartıştığı kadın surucuye tehdit ve taciz ViDEO Deniz P. camı acıp diğer suruculerden yardım istedi. Seyir halinde olan diğer suruculer, taksiciye kornaya basarak tepki gosterdi. Deniz P. ise o anların bir kısmını cep telefonu kamerası ile kayda aldı. Diğer suruculerin de kornaya basmasının ardından taksici olay yerinden uzaklaştı. Yaşadıklarını anlatan Deniz P., şu ifadeleri kullandı: “Bakırkoy'den Maslak yonune doğru seyir halindeydim. Bir taksici sağda emniyet şeridinden gidiyordu. Yolcularıyla birlikteydi. Emniyet şeridinden bir anda orta şeride gecti. Otobanda olduğumuz icin hızım yuksekti. Aniden frene bastım, arabanın dengesi bozuldu. Arabamın kontrolunu sağladıktan sonra, camı actım kornaya bastım, taksiciyi uyardım 'İkimizi de oldurecektin' dedim. Bunu dememle beraber aracının icinde yolcu olmasına rağmen sinkaflı ve kadınlığıma dair hakaretler işittim. Bu hakaretler icin cinsel taciz boyutunda sinkaflı laflar diyebilirim. Bunun uzerine camı kapattım cunku cok korkmuş durumdaydım. Ben yanından uzaklaştım. Benim onume gecti, sol şeritte onumde frene basarak aniden durdu. Bana kaza yaptırmaya calıştı. Orta şeride geciyorum o da onume geciyor, sağ şeride kacıyorum, oraya geliyor. Otobanda olduğumuz icin duramadım. Kilometrelerce beni arkasına alarak surukledi resmen. Defalarca kaza atlattık. En sonunda videoya aldım. Yarım saat kadar devam etti bu hareketine. Yarım saat boyunca onumu kesti. 2016'da aynı şekilde bir şofor boyle bir aileyi sıkıştırmıştı orada ailenin olumune sebebiyet vermişti. Suc duyurusunda bulunmak icin hazırlanıyorum. Taksici teroru diye bir gercek var. İstanbul'da ve bu engellenemiyor. Kadınlar taciz ediliyor, yolcu almıyorlar. Şu an bende bu terorun kurbanı oldum. O kadar korktum ki camı acıp başka şoforlere, ’Ne olur durdurun, ne olur yardım edin' diyerek cığlık atarak defalarca bağırdım ama kimse duramadı. İnsanlar korna calarak taksiciye tepki gosterdiler. Hicbir şey yapamadım, sadece dua ettim.”