Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi 1074 sokak uzerinde arkadaşları ile bir sure vakit gecirdikten sonra evine gitmek uzere ayrılan 2 cocuk babası 36 yaşındaki Sabri Taşdelen evinin sokağına girdiği esnada karşı yonden gelen otomobil surucusu ile yol verme nedeni ile sozlu tartışma yaşadı. Sozlu tartışmanın bir sure sonra kavgaya donuştuğu olayda kimliği oğrenilemeyen surucu yanında bulunan tabanca ile Sabri Taşdelen'i 2 el ateş actı. Acılan ateş sonucu Sabri Taşdelen ağır yaralanırken, olayı gercekleştiren diğer surucu olay yerinden uzaklaştı. Silah seslerini duyulması uzerine vatandaşlar durumu polis ve sağlık haberlerine haber verdi. İhbar uzerine olay yerine gelen ekipler cevrede guvenlik onlemi aldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk mudahalede ise Sabri Taşdelen ’in hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Taşdelen ’in cenazesi morga kaldırıldı. Hayatını kaybeden 2 cocuk babası Sabri Taşdelen'in cenazesi defnedilmek uzere memleketi Kastamonu'ya gonderildi. Yaşanan olayı anlatan Adnan Kıran, "Birlikte dernekteydik. Saat 23.30 gibi cıktık ve arkadaşımız Ferdi'yi evine bıraktık. Daha sonra Sabri beni evime bıraktı bir sure muhabbet ettik. Ben yukarıya cıktım daha sonra Ferdi beni aradı. 'Sabri nerede' dedi. Ben de 'evine gitti' dedim. 'Sabri'nin arabasının kapıları acıkmış kendisi de arabada yokmuş herhalde birisi ile kavga etmiş' dedi. Sonra hastaneye kaldırıldığını, hayatını kaybettiğini oğrendik" dedi. Olayın yaşandığı sokakta oturan Hatice Celp, "Gece saat 12 gibi makineye bulaşık koyuyordum uyuyacaktık. 2 el silah sesi geldi camdan dışarı baktım ancak bir şey gormedim. Diğer taraftan ses gelince balkona koştum. Bir kişinin yerde yattığını gordum hemen oğluma seslendim. 'Mustafa koş adamı oldurduler' diye. Sonra komşular geldiler ve ambulans cağırdık. Ben 12 yıldır bu insanlarla komşuyum cok iyi insanlardı Allah ailesine sabır versin" şeklinde konuştu. Olay sonrası Gaziosmanpaşa İlce Emniyet mudurluğune bağlı ekipler kacan katil zanlısını yakalamak icin calışma başlattı.