Zonguldak Belediyesi'nde 12 yıldır temizlik gorevlisi olarak calışan Abdurrahman Yılmaz(56), asgari ucrete gelen zamlarla beraber burs verdiği 2 oğrenci sayısını 4 cıkarmayı planlıyor. 5 yıldır 2 Lise oğrencisine burs veren Yılmaz, bu sayıyı 4 cıkararak 2 ilkokulu oğrencisine daha burs verecek. Hedefinin burs verdiği oğrenci sayısını 4 ’e cıkarmak olduğunu soyleyen temizlik işcisi Abdurrahman Yılmaz, “12 yıldır Zonguldak Belediyesi'nde gorev yapıyorum. Temizlik personeli olarak Gazipaşa ’da Şems ’i Denizer sokaktan sorumluyum. Aldığım maaşla oğrenci okutuyorum. Şuana kadar iki oğrenciye burs veriyorum. Tabi askeri ucrete gelen zamlardan bizler de faydalanıyoruz. Hedefim burs sayısını 3 ya da 4 ’e cıkarmak. Omrum boyunca da burs vermeye de devam edeceğim. 5 yıldır oğrencilere burs veriyorum. Şu anda 3 arkadaşımızla burs vereceğimiz oğrenciler icin araştırma aşamasındayız” dedi. Burs verecekleri oğrencilerin hesaplarına yatıracaklarını ifade eden Yılmaz, “Burs vereceğimiz oğrencilerin ya hesaplarına yatıracağız ya da okul mudurleri ile irtibata gecerek fiş ya da makbuz karşılığı masrafları biz karşılayacağız. Daha once burs verdiğimiz oğrenciler lise oğrencileriydi. Şimdi ise ilkokul oğrencilerine vereceğiz. Şuanda bir sigara 25 TL. 25 TL bir sigaraya verebiliyorsan her ay 250-300 TL bir oğrenciye harcayabiliriz. Gelin siz de bu iyilik kervanına katılın. İhtiyacı olan oğrenciler tespit edin yardım edin. “ acıklamasında bulundu. Temizlik gorevlisi Abdurrahman Yılmaz, “Ben işimi severek yapıyorum. Turkiye ’de işsiz ust seviyede ben ekmeğime dort elle sarılıyorum. Şeflerime mudurlerime laf gelmemesi icin elimden geleni yapıyorum. Aldığımı maaşı hakketmeye calışıyorum” dedi.